Dnevi lepote 2019 z vrhunskimi vizažisti

V prvi polovici meseca aprila so potekala brezplačna ličenja po celi Sloveniji v sklopu kampanje Dnevi lepote 2019.

 

Pod spretnimi prsti treh vrhunskih mojstrov ličenja, Aleksandra Djikića, Tine Fabjan in Jasne Oklešen, so nastajali novi looki, ki so spodbujali drugačno lepoto vsake posameznice v izbranih dm prodajalnah po Sloveniji.

 

 

Aleksandar Djikić, eden najbolj znanih vizažistov v Srbiji, uradni vizažist znamke Maybelline in lastnik šole ličenja Maybelline New York v Beogradu, je predstavil nove smernice ličenja za pomlad/poletje 2019. Naličil je tudi vlogerko Evo Centrih, ki je bila nad izgledom naravnost navdušena, saj je Aleksandar Djikić z uporabo kozmetike Maybelline ustvaril poletni, svež videz. Pri Evinem ličenju je uporabljal bolj oranžne odtenke in kreiral zelo naraven in lahkoten look. V večjih mestih sta udeleženke dm Dnevov lepote s svojimi nasveti in malimi triki velikih umetnikov ličenja, navdušili tudi modna oblikovalka, ilustratorka, TV voditeljica in umetnica ličenja Tina Fabjan in Jasna Oklešen, ena najbolj iskanih vizažistk pri nas.

 

 

Umetniki ličenja so s svojim delom praznovali in ozaveščali drugačno lepoto vseh udeleženk Dnevov lepote ter vse ljubitelje ličil pozvali k preizkušanju in eksperimentiranju z novimi lepotnimi triki pod sloganom »Never stop changing«.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si