Do lepih las z naravnimi olji

Ni lepšega kot videti žensko z zdravimi, voljnimi in sijočimi lasmi. V resnici so le redke srečnice tiste, ki se lahko z njimi pohvalijo, saj prehrana, stres in drugi zunanji dejavniki močno vplivajo na njihov videz. Na srečo je tukaj linija izdelkov za nego las L’Oreal Mythic Oil z enajstimi različnimi ekstrakti iz naravnih olj. Prestižni in glamurozni profesionalni izdelki za lase za prefinjeno izkušnjo in lepoto las so obogateni z ekstrakti arganovega olja, olja repičnega semena, olja žafrana, olja mire, ingverjevega olja, sončničnega olja, olja jojobe, avokadovega olja, mandljevega olja in olja pomaranče. Vsako od teh olj je skrbno izbrano glede na svoje značilnosti, ki krepijo, negujejo, gladijo, poudarijo in/ali zaščitijo lase.

V liniji najdemo šampone, balzame in maske za močne in normalne do tanke lase, edinstveno večnamensko negovalno kremo 3V1, suho nego v spreju – popolno nego za vaše lase, ki jo imate lahko s seboj na vsakem koraku kar v vaši torbici, in serum za krepitev las.

Mythic oil je družbeno odgovornost dvignil na višjo raven, saj so izdelki dostopni v ekološkem pakiranju, ki vsebuje 25 % obnovljive plastike.

Mythic oil je družbeno odgovornost dvignil na višjo raven, saj so izdelki dostopni v ekološkem pakiranju, ki vsebuje 25 % obnovljive plastike.

Z novimi Mythic Oil izdelki pozabite na običajne obrede! Mythic Oil se zgleduje po starodavnih obredih lepote. Predajte se popolni mitološki moči olja pod strokovnim znanjem frizerja in naj vaši lasje zažarijo v vsej svoji moči. Mythic Oil izdelki so kot vsi drugi izdelki L’Oreal Professionnel dostopni le v L’Oréal Professionnel frizerskih salonih. Sledite jim na njihovi Facebook strani: www.facebook.com/lorealprofessionnel.si

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si