Do pomlajenega videza s pravilno obliko obrvi

Kakšne so popolne obrvi za vašo obliko obraza?

Obrvi so zelo pomemben »detajl« na našem obrazu in imajo posebno moč – v trenutku nas lahko pomladijo, a le, če jih pravilno oblikujemo in uredimo v skladu z obraznimi potezami.

 

 

Obrvi so skupaj z obliko pričeske eden najočitnejših pokazateljev časa, ki so se skozi zgodovino venomer spreminjala od bolj do manj ekstremnih različic. Letos nadaljujemo s trendom naravnih, polnih obrvi, ki ne dovoljujejo pretiranega poseganja v njihovo prvotno obliko. Lepo urejene obrvi dosežemo s postopnim oblikovanjem in upoštevanjem preprostih pravil, ki so za vsako obliko obraza nekoliko drugačna.

 

1, 2, 3 … do popolnih obrvi

Ko je govora o najidealnejši obliki obrvi za vaš obraz, sledimo pravilu, da se nasprotja privlačijo. Oglatemu obrazu zato pristojijo rahlo ukrivljene obrvi, posameznice z oglatim obrazom pa se bodo počutile najlepše z obrvmi ostrih oblik, kjer je lok močneje definiran.

Vodilo za oblikovanje popolnih obrvi je nos, kjer pravilen lok izmerite s pomočjo svinčnika, ki ga prislonite h konici nosu in usmerite proti zunanjemu kotičku očesa. Najvišjo točko obrvi določimo na robu šarenice, konec loka pa se nahaja na točki tik ob nosu in ob zunanjem kotičku očesa. Tako določene točke povežite med seboj in dopolnite s pomočjo gela ali svinčnika za obrvi. GRAZIA priporoča izdelke znamke trend IT UP, s katerimi boste dosegle dobro obstojnost in brezhiben videz. Definicijo obrvi poudarite s korektorjem, ki je lahko nekoliko svetlejši od vaše kože. Zapeljiv pogled je zagotovljen!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Lepotni nasveti izkušene vizažistke

Za vse vas, ki se zavedate, kako pomembne so čudovito oblikovane obrvi, boste lepotne trike in uporabne nasvete odkrile na delavnici ličenja s priznano vizažistko Majo Šušnjara. Na dm Akademiji ličenja obrvi vam bo predstavila vse vrste tehnik oblikovanja in celo najenostavnejši način za učinek “liftinga”, nad katerim boste v trenutku navdušene. Vizažistka se vam bo posvetila povsem individualno, ob tem pa z vami delila neprecenljive trike in smernice, da boste tudi ve zasijale v naravnem in pomlajenem videzu.

 

Termini in lokacije dm Akademije ličenja so na voljo tukaj: dm Akademija ličenja

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si