Dobra jakna = dobri styling!

Ste pripravljene na stilski izziv? Predstavljajte si 5 stylingov iz vaše omare, ki jih lahko nadgradite s kakovostnim, trendnim oversized puloverjem … Uspelo? Zdaj pa enako ponovite z oversized bundo do kolen v vesoljsko srebrnem odtenku. Ne gre, kajne? Zato vam GRAZIA predstavlja 5 ‘stajliš’ jaken, ki jih bodo fashionste nosile to sezono in so nas popolno očarale v točno takšnih videzih – v kombinaciji z jesenskim karo vzorcem, jeans hlačami ali plise krilu. Čas je za novo klasiko!

1. Suknjič iz tvida
Čeprav je bil najprej rezerviran za poslovne ženske, ki tekajo s sestanka na sestanek, se je počasi, a zelo vztrajno povzpel na top pozicijo za prav vsako priložnost. Vas zvečer čaka premiera v gledališču ali ste jutri zjutraj ves dan na terenu? Potrebujete en črn, siv, gorčične barve ali karo suknjič!

2. Prešita bunda
Temperature se nižajo do ničle, čas je, da se vrnejo puhovke. Mega popularne so še vedno krajše od popka, a ker je GRAZIA praktično dekle, bi si izbrala malo daljšo bundo v vidni, po možnosti v srebrni ali rumeni barvi. Za kakšne priložnosti? Sobotni brunch nam pade najprej na pamet!

3. Plašč
Ste v gimnazijskih časih brali pripovedko Nikolaja Vasiljeviča Gogolja? Spada med klasike, prav tako kot plašč sam – še vedno gre za najbolj resen in damski pečat vsakemu stylingu, ki ga bomo skombinirale v sezoni jesen-zima. GRAZIA si želi čim več vzora po šik Francozinjah, ki ga nosijo z golimi nogami in baretko.

4. Usnjena jakna
Kraljica med jaknami je tudi to jesen črna usnjena jakna. Za njo je priporočeno odšteti malo več, saj ee poceni kopije na žalost prepoznajo na sto metrov. Glede na njeno praktičnost pa bo svojo ceno tudi upravičila že po koncu sezone, verjemite! Če vprašate nas, motoristična jakna ne bo nikoli izven seznama top 5 jaken!

5. Živalska privlačnost
Kot smo za jesen že vajeni, vedno postreže z nekaj najpopularnejšimi živalskimi vzorci. Izberite krajši plašč, da ne bo kdo prijavil pobega iz živalskega vrta in ostanite izbirčne pri kakovostnih materialov, eksperimentiranje je dovoljeno le pri izbiri barv!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si