Dobrodelna dražba za center KORAK uspela

V četrtek, 19. novembra, se je v sodelovanju soproge avstrijskega veleposlanika gospe Martine Koja, znamke FREYWILLE, Bioeffecta in Kaval groupa odvila dobrodelna dražba.

V ambientu rezidence avstrijskega veleposlanika dr. Clemensa Koje so se na podlagi tihe dražbe izdelkov zbirala sredstva za center KORAK, ki pod svojim okriljem pomaga osebam po pridobljeni možganski poškodbi k čim boljši kvaliteti življenja.

Vse dobrodelneže je Manca Izmajlova, mezzosopranistka in ambasadorka znamke FREYWILLE, nagradila s čudovitim glasbenim izborom.

VP_1

Na fotografiji: Manca Izmajlova, mezzosopranistka in ambasadorka FREYWILLE, Lina Vodopivec, direktorica FREYWILLE Slovenija, Martina Koja, soproga avstrijskega veleposlanika v Sloveniji, Nataša Pinoza, ambasadorka FREYWILLE, Tanja Žumer, predsednica Centra KORAK in Eva Ana Kazić, ambasadorka FREYWILLE.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri