Dobrodošli v svetu KitchenAid!

Blagovna znamka KitchenAid je najbolj prepoznavna na našem trgu z legendarnimi kuhinjskimi roboti. Danes ta proizvajalec ponuja vse ključne izdelke, nujne za sodobno opremljeno kuhinjo: od aparatov in kuhinjske posode do hladilnikov in vinskih omar. Mercatorjev program zvestobe prinaša kar 12 izdelkov te blagovne znamke. V ponudbi je posoda KitchenAid, ki jo lahko s Piko dobite po precej nižji ceni – do 71 % nižji ceni! Popust velja na izbrano ekskluzivno ponudbo novih posod KitchenAid.

Kaj je tako posebnega pri posodi Kitchenaid? Lonci in ponve so primerni za pečico do 260°C in pranje v pomivalnem stroju. Posoda je primerna za vse kuhalne površine, tudi indukcijo, kakovostno izdelavo in sodoben dizajn pa dopolnjuje še triple anti-stick premaz. Stekleni pokrovi so izredno odporni, ergonomski ročaji pa so izdelani iz nerjavečega jekla.

NAGRADNA IGRA: Ob nakupu katerekoli posode KitchenAid, iz zgornjega letaka, prejmete na originalnih navodilih, ki se nahajajo v embalaži posode, kodo, za žrebanje nagrade kuhinjskega robota KitchenAid. Kodo vpišite prek spletnega obrazca. Več na www.mercator-kitchenaid.si.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si