Dobrodošli v svetu KitchenAid!

Blagovna znamka KitchenAid je najbolj prepoznavna na našem trgu z legendarnimi kuhinjskimi roboti. Danes ta proizvajalec ponuja vse ključne izdelke, nujne za sodobno opremljeno kuhinjo: od aparatov in kuhinjske posode do hladilnikov in vinskih omar. Mercatorjev program zvestobe prinaša kar 12 izdelkov te blagovne znamke. V ponudbi je posoda KitchenAid, ki jo lahko s Piko dobite po precej nižji ceni – do 71 % nižji ceni! Popust velja na izbrano ekskluzivno ponudbo novih posod KitchenAid.

Kaj je tako posebnega pri posodi Kitchenaid? Lonci in ponve so primerni za pečico do 260°C in pranje v pomivalnem stroju. Posoda je primerna za vse kuhalne površine, tudi indukcijo, kakovostno izdelavo in sodoben dizajn pa dopolnjuje še triple anti-stick premaz. Stekleni pokrovi so izredno odporni, ergonomski ročaji pa so izdelani iz nerjavečega jekla.

NAGRADNA IGRA: Ob nakupu katerekoli posode KitchenAid, iz zgornjega letaka, prejmete na originalnih navodilih, ki se nahajajo v embalaži posode, kodo, za žrebanje nagrade kuhinjskega robota KitchenAid. Kodo vpišite prek spletnega obrazca. Več na www.mercator-kitchenaid.si.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri