DODAJTE VOLUMEN IN RAZKRIJTE SVOJE OČI


Parižanke živijo hitro in so vedno urejene priložnosti primerno, vedno razkrivajo ravno dovolj in nikoli preveč …

Bourjois je ustvaril prvo maskaro, ki jo lahko nanašate v neskončnost! Volume Reveal Adjustable Volume Maskara je prva Bourjois maskara, ki dovoljuje nanos kdajkoli brez predhodnega odstranjevanja maskare in brez grudic. Dodajte volumen za videz umetnih trepalnic a la carte. Formula obogatena z mehkimi voski nove generacije ima kremasto teksturo, katero je enostavno nanesti. To omogoča, da se maskara lahko nanaša plast na plast, tudi ko je prva plast maskare že suha. Mehka krtačka objave trepalnice od korena pa vse do konic in zagotovi mehek nanos, da bi ustvarila ekstremen volumen brez grudic.
Dizajn nove maskare je kombinacija pariške elegance in priročnosti, brezkončna eleganca v vitki črni embalaži s transparentnim dodatkom ob straneh, ki ustvari mehek in čuten videz. Vgrajeno 3-kratno povečevalno ogledalo je idealno za popravke na poti.  Dodajte volumen in razkrijte svoje oči.

Dodajte piko na i vašem videzu s popolno oblikovanimi obrvmi. Bourjois nova paleta za oblikovanje obrvi Brow Palette je set, ki vsebuje obarvan vosek, puder za definicijo, osvetljevalec in dvojni profesionalen aplikator. To je vse, kar potrebujete za fiksiranje, oblikovanje in bravo.
Ustvarite popolne obrvi v treh korakih:
1. Uporabite obarvan vosek in spiralen aplikator, da oblikujete in fiksirate svoje obrvi. Naj bodo vedno na svojem mestu.
2. Dodajte barvo in oblikujete s pudrom za definicijo z uporabo drugega aplikatorja. Ustvarite naraven ali močen videz svojih obrvi.
3. Odprite pogled z nanosom osvetljevalca direktno pod svojimi obrvmi. Uporabite ga lahko tudi v notranjih kotičkih očesa.
Izbirate lahko med dvema odtenkoma: Blonde ali Brunette.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si