Dodatek, ki sledi vsem novim modnim trendom

Novi vi, nova oblačila in nov pametni telefon za prihajajočo pomlad!

Prihaja pomlad. Nove modne kolekcije so že na trgu, zato je skrajni čas, da zamenjate tudi pametni telefon.

 Že v zraku je čutiti, da bo pomlad kmalu tukaj. Kmalu boste lahko nosile nove kolekcije za pomlad in poletje 2019 – najbolj modne visoke pete ali najljubše superge (če vam je udobje bolj pomembno kot moda). Skrajni čas je, da osvežite svojo frizruo, garderobo ali celo … pametni telefon. Pametni telefon, ki ne bo samo naprava, ki vam bo pomagala pri vsakodnevnih aktivnostih, ampak kos umetnosti, ki sledi najnovejšim modnim trendom.

 

Želite na Instagramu objaviti nekaj lepih nočnih fotografij? Ali pa bi na poti v službo radi gledali najljubšo TV serijo brez da bi se bali izgube vida? Imate dovolj polnjenja baterije vsakih nekaj ur in s seboj ves čas nosite prenosno baterijo? To je lahko precej boleče … Z veseljem bi telefon zamenjali, vendar za to ne želite izgubljati dragocenega časa. Honor ima rešitev za vas.

Blagovna znamka HONOR je zelo znana po ustvarjanju odlične kakovosti in vizualno privlačnih pametnih telefonih. Za res dober denar jih lahko kupite v trgovinah ali preko spleta. Predstavljamo vam  tri različne pametne telefone znamke HONOR. Razlikujejo se po izgledu, zmogljivosti in ceni. Imajo nekaj lastnosti, ki vam bodo vsekakor pritegnile: neverjetna kamera podprta z AI tehnologijo, velik zaslon, dolgotrajno in hitro polnjenje baterije … nesporna lepota.

 

HONOR 10 Lite – zareza, ki spominja na kapljico rose. Odličen telefon za vse selfie amaterje.

Če večkrat delate selfije in bi jih radi objavili na spletu, je eleganten HONOR 10 Lite popoln model za vas. Fotografije, ki jih boste naredili z njim, so idealne in so lahko brez odlašanja predstavljene svetu. Sprednjo kamero 24 MP podpira tehnologija AI, ki prepozna različne prizore. Zahvaljujoč temu lahko posnamemo čudovit selfie, na katerem primerno izpostavimo ozadje. AI lepotni algoritem lahko prilagodi lepotne učinke glede na vašo starost, spol in ton kože, kar omogoča osupljiv, a naraven videz. Tudi pri šibki svetlobi lahko posnamete neverjetne fotografije in jih delite s prijatelji, ne da bi porabili preveč časa za urejanje – kamera s pametnim telefonom bo posnela fotografije, ki so primerne za naslovnico modne revije.

HONOR 10 Lite je na voljo v dveh barvah Sapphire Blue in Midnight Black , nova barva – Sky Blue – pa je navdihnjena z lepoto poletnega neba. Priporočena cena HONOR 10 Lite je 239 evrov.

 

HONOR 8X – Velik zaslon, ki se popolnoma prilega vaši roki. Vaš zasebni kino na javnem prevozu

Razmerje med zaslonom in ohišjem telefona je eden glavnih parametrov pri oblikovanju sodobnih pametnih telefonov. HONOR uporablja napredno tehnologijo, da zoži širino roba na 4,25 mm in doseže 91-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem telefona (skoraj celotna sprednja stran telefona Honor 8X je zaslon). Ta način oblikovanja omogoča, da se naprava z velikim zaslonom idealno prilega uporabniški roki. Na tem telefonu je gledati filme užitek, saj so vsi detajli popolno vidni.

HONOR 8X lahko izberete v rdeči, modri ali črni barvi. Na voljo je že za 289 evrov.

 

HONOR View20 – Čudoviti nočni posnetki in veliko prostora za vaše podatke. Za vedno zaposlene ljudi

Gre za najnovejšo napravo na trgu. Predstavljena je bila januarja 2019 in takoj izpolnila pričakovanja ocenjevalcev. Na Consumer Electronic Showu (eden najpomembnejših sejmov elektronike) so bile telefonu za zmogljivost in elitne funkcije ter elegantni dizajn podeljene številne nagrade.

HONOR View20 je prvi pametni telefon, ki uporablja nanolitografijo za ustvarjanje nanometra – živahni in dinamični barvni gradient v obliki črke V z bleščečim učinkom na ohišje telefona. Integrirano 3D ukrivljeno telo pametnega telesa z elegantno obliko je debelo samo 8,1 mm in je sestavljeno iz popolne mešanice kovinske in steklene teksture.

HONOR View20 je na voljo v dveh barvah; fantomsko modri in fantomsko rdeči barvi.

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si