Dogodek, ki ga ne smete zamuditi: Blogomanija 2016

Dobimo se1

Blogomanija Fashion & Beautyki bo med 8. in 12. junijem potekala v mariborskem hotelu Habakuk, je dogodek, ki ga nikakor ne smete zamuditi vsi ustvarjalci internetnih vsebin iz področja mode, lepote in lifestyle industrije. Sami se niti ne zavedamo, da skoraj vsak dan uporabljamo določena orodja, ki so v pomoč lepoti in modi. Filtri na fotografijah so le začetek. Tukaj so še selfie aplikacije, poglobljeno znanje Photoshop in Illustrator programi, socialna omrežja kot medij za promocijo in dostopnih poti za razvoj kariere, nato pa YouTub tutoriali in peščica novih vplivnežev, ki so povsem običajni ljudje, a imajo svoje mesto na internetu.  In prav zaradi tega, ker so inovativni, drugačni in so seznanjeni s cyber materijo, izstopajo iz množice, kar je fashion&beauty industrija hitro prepoznala.

Eden od ustanoviteljev portala novaenergija.net Zoran Torbica je o prihajajočem dogodku dejal: “Letošnja spomladanska konferenca bo potekala na Pohorju, v bližini Maribora v hotelu Habakuk. Dogodek je odlična priložnost za naužiti se mode in lepote.  Poleg krasne narave boste imeli priložnost uživati v wellnessu, notranjem in zunanjem bazenu ter različnih zabavnih in športni dogodkih, ki jih pripravljamo za vas.”

Dobimo se2

Ekipa, ki stoji za konferenco, ima dolgoletne izkušnje v organizaciji, marketingu, PR, digitalu, vendar pa se, po drugi strani, iskreno veseli, da lahko na popolnoma nov način, ki še ni nikoli viden v regiji, vse zainteresirane nauči nekaj novega že za 25 evrov na dan za polpenzion. Namestitev bo možna v objektih v Term Maribor, prevoz iz Beograda, Novega Sada, Sarajeva, Zagreba in Ljubljane pa so organizirali partnerji iz Terra Travel-a. Rezervirajte si svoje mesto pravočasno, saj so prijave odprte že od 11. aprila! Vse podrobnejše informacije lahko dobite preko spletne strani blogomanija.net ter Facebook in Twitter profilih konference, da vas bo obisk dogodka še bolj zamikal, pa vam predstavljamo še izjemno lokacijo, na kateri se bo odvijal.

Dobimo se4

Lokacija Fashion & Beauty Blogomanije vam bo vzela sapo!

Želimo, da se seznanite z mestom na najboljši možni način, preden obiščete konferenco. Oglejte si video, ki opiše Maribor bolje kot tisoče besed: https://vimeo.com/108932213

Maribor je bil imenovan za Evropsko prestolnico kulture 2012. Lent je najstarejši del mesta, ki je znameniti srednjeveški stolp in ostanki zidov. Znana je najstarejša vinska trta, ki raste pred hišo vina (je stara več kot 450 let). Slomškov trg se nahaja v središču katedrale s stolpom in razgledno točko. Trg je poimenovan po škofu Antonu Martinu Slomšku. Na trgu se nahaja park s kulturnimi spomeniki. Neizogibni kraji za obisk so tudi Glavni trg z Mestno hišo, kjer je cerkev Sv. Alojzija, Grajski trg s stolpom in Mariborski Pokrajinski muzej, Florjanovo znamenje, Židovski trg s Sinagogo, Vetrinjski dvor, Oreški dvorec, Kipi angelov in Vodni stolpec.

Dobimo se3

Maribor ponuja tudi značilne mestne avanture, ki lepšajo mesto in katere morate nujno preizkusiti:

– Križarjenje po reki Dravi z Dravsko vilo

– Vožnja z kočijo po Mariborskem parku

– Vožnja z vlakom Juričko

V vsakem trenutku lahko najamete vodnika, ki vam bo razkril skrivnosti Maribora. Med drugim lahko obiščete enega od najstarejših vinskih kleti v Evropi. Mesto vam ponuja višino razglednega stolpa, najem koles in štajerske tradicionalne zabave.

Dobimo se5

Maribor, poleg kulture vinskih kleti in spomenikov, ponuja dobro zabavo- ne prav veliko kafičev, vendar pa odlične slaščičarne. V številnih lokalih ahko preizkusite tudi najboljša štajerska vina in piva, ki veljajo za hišne specialitete. Mesto torej zagotovo ni dolgočasno, pač pa je absolutno eno izmed najlepših in najbolj zanimivih mest v Evropi. Grazia ga bo zagotovo obiskala tudi v času dogodka Blogomanija Fashion & Beauty. Pa vi, boste tam?

maxresdefault

 

Foto: Blogomanija.net

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si