Dolce & Gabbana s tremi revijami na milanskem tednu mode

Italijanski modni duo je v Milanu poskrbel za presenečenje in navdušenje publike, saj so si modni navdušenci novo kolekcijo lahko ogledali že pred uradno modno revijo. In to kar dvakrat!

Kot mini pop up modna revija v obliki kratkih videoposnetkov je bila kolekcija na ogled v znameniti veleblagovnici La Rinascente v Milanu, in sicer že tri dni pred uradno revijo.
V soboto zvečer je bila modna revija, ki je bila namenjena le najbogatejšim strankam znamke, ki vključuje t. i. D & G milenijce – otroke hollywoodskih igralcev in najvplivnejših ljudi na svetu.
24. septembra pa je nastopil dan D, ko je v okviru klasičnega MWF programa genialen dvojec prikazal kolekcijo Queen of Hearts. Po pisti se je sprehodilo kar 109 modelov!
Celotno vzdušje, kosi in vzorci so nedvomno izražali duh 90-ih. Modno revijo je otvorila črna, ki ji je bil namenjen tudi dobršen del kolekcije. Nato pa so sledile obleke z bogatimi barvami in še bogatejšimi kroji, ki so jih spremljali zelo vpadljivi modni dodatki.
In čeprav so se po modni reviji pojavljali komentarji, da je kolekcija pretirana, sta Domenico in Stefano odgovarjala, da se je treba prilagoditi utripu mlajše generacije, biti originalen in kreativen, saj konec koncev to opisuje tudi njiju.
Tukaj je nekaj utrinkov s sobotne in nedeljske modne revije, vam pa prepuščamo, da si o novi kolekciji znamenitega dvojca sami ustvarite mnenje.

 

 

 

 

Foto: Getty Images

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si