DOLCE & GABBANA z novo različico ikonične dišave

Dolce & Gabbana osvaja z novo različico ikonične dišave Light Blue, ki se je v letošnjem letu prelevila v izbrano in osveženo različico Light Blue Forever. Dišava je GRAZIO v mislih popeljala med citruse, vročine in peneče valove Sredozemlja ter obudila spomine na dolge poletne dni.

Glavni parfumer Olivier Cresp, slavni »nos«, ki je ustvaril žensko ikonično toaletno vodo Light Blue Eau de Toilette je ustvaril novo dišavo Light Blue Forever Pour Femme. Njen sadno cvetni šopek ujame note s soncem obsijanih pomarančnih in belih cvetov, ki se kombinirajo z iskrivimi citrusi ter svežim zelenim jabolkom. Očarljiv in svež lesen akord mošusa, cedre in kašmirja omogoča, da se kompozicija elegantno zaključi.

Moška različica dišave, Light Blue Forever Pour Homme, pa je prežeta z mediteranskim soncem in valovi ter razkriva še posebej očarljiv značaj in daje uporabniku povsem novo svežino.

Stekleničke ohranjajo ikonične silhuete kultne klasike, a vendar so tokrat ponovno odkrite v novih, intenzivnejših modrih odtenkih, ki jih črpajo iz bleščečih odtenkov Sredozemlja. Zanjo, pogled v sijoče turkizne barve pričara magično modro; zanj, bogatejša modra spominja na intenzivnost globokih morskih voda. Steklenički se popolnoma dopolnjujeta, okrašeni sta z bleščečimi zlatimi poudarki in sijajem, ki so kot sredozemski sončni žarki, ki se lesketajo na valovih.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si