Douglas.si – nova lepotna destinacija, ki se ji ne boste mogli upreti

Za vse ljubitelje svetovno znanih lepotnih blagovnih znamk prihaja dobra novica – spletna trgovina Douglas je prispela v Slovenijo! Na voljo je več kot 13.000 izdelkov in 140 blagovnih znamk.

Enostavno naročanje iz udobja lastnega doma, brez gneče in čakanja v vrsti za plačilo, preprosto iskanje izdelkov, možnost nakupa 24/7 – to je le nekaj razlogov, zakaj se današnji potrošniki vse več odločajo za spletno nakupovanje. Če iščete, kje bi na enem mestu lahko izbirali med pestro izbiro odličnih lepotnih izdelkov, je douglas.si naslov, ki se mu ne boste mogli upreti. Sprehodite se med bogato ponudbo z več kot 140 razpoložljivimi blagovnimi znamkami na virtualnih policah spletne trgovine Douglas, ki je cenovno ugodna, enostavna za uporabo, strankam pa omogoča hitro in varno nakupovanje. Udobno se namestite, izberite svoje najljubše izdelke in jih v miru naročite, Douglas pa vam bo zagotovil brezplačno poštnino za naročila nad 50 eurov. Poleg tega pri vsakem naročilu preko spletne trgovine Douglas priložijo v paket še brezplačen vzorec, da lahko preizkusite nove izdelke!

 

A to niso edine ugodnosti, ki vas bodo pozdravile pri nakupovanju na douglas.si. Na vašo zahtevo bo Douglas naročene izdelke tudi brezplačno zavil, tako da boste svoje najdražje presenetili z njihovimi najljubšimi izdelki iz Douglasove ponudbe. Razlogi zakaj Douglas še dodatno obožujemo, so prefinjeno dišeči paketi, ki po naročilu v spletni trgovini prispejo na vaš naslov. Na paketu je vedno naveden tudi vonj, s katerim je bilo naročilo odišavljeno, tako ga lahko pozneje preprosto naročite, če vam je všeč. Nič več nesmiselnega iskanja dišav po spletu!

„Preko spletne trgovine bomo strankam zagotovili popolnoma novo nakupovalno izkušnjo na slovenskem trgu ter jim ponudili široko paleto naših izdelkov in številne ekskluzivne blagovne znamke. Spletna trgovina je oblikovana v skladu z vodilnimi trendi, zato upamo, da bodo kupci v Sloveniji uživali v nakupovanju.“je ob zagonu spletne trgovine povedala izvršna direktorica parfumerije Douglas za Hrvaško in Slovenijo, Adrijana Bokan.

Douglas je ime, ki je med ljubitelji lepotnih izdelkov dobro znano – raznolika ponudba izdelkov za nego obraza in telesa, vodilne blagovne znamke ličil, ekskluzivne dišave in druge lepotne dobrote so dober razlog za obisk spletne trgovine Douglas Slovenija, kjer vas čaka edinstvena nakupovalna izkušnja in številne ekskluzivne blagovne znamke, kot so Douglas Collection, Too Faced, Benefit Cosmetics, IT Cosmetics, Morphe, Anastasia Beverly Hills, Kylie Skin in mnoge druge.

Udobno se namestite v naslonjač in že danes izkusite pravo spletno nakupovalno doživetje na douglas.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si