Dovoli si rasti, dovoli si odkrivati vse razsežnosti okoli sebe in v sebi.

14686631_10154086442800914_1403662500_nVsaka naslednja stopnja tvojega življenja bo zahtevala različnega tebe.

Različna stopnja, različni del tebe. Ozaveščanje različnih delov tebe, nov način razmišljanja (mindset). Odprti um, sprejmi vse, kar si in vse okoli tebe.
Ti si vse.
Vse plasti.
Vsi deli.
Vsi arhetipi.

Če želiš, se lahko povežeš in razumeš z vsem okoli sebe in v sebi. Dovolj je bilo obsojanja. Čas je za razumevanje in sprejemanje. Postani mojster vseh delov sebe, se poslušaj in uporabi tisti del in deluj skozi njega, kot je v tvoje najvišje dobro.

Bodi odprt in se z vsakim korakom, vsakim dnevom nauči nečesa novega.

Dovoli si rasti, dovoli si odkrivati vse razsežnosti okoli sebe in v sebi. Poskušaj vsako stvar razumeti čez več oči, poglej jo iz več zornih kotov in nivojev. Poskušaj dejansko poslušati in razumeti ljudi okoli sebe. Tudi če jih ne razumeš, jih preprosto sprejmi. Tako, kot si ti želiš svobode in nevmešavanja, to daj njim. Dovoli in spoštuj doživljanje in proces vsakega posameznika in tudi svojega. Ne prehitevaj, ne izsiljuj, ne zahtevaj. Naj se stvari razvijajo in odvijajo tako, kot se morejo. Daj si čas, daj ljudem okoli sebe čas. Vse je tako, kot mora biti. Zaupaj. Sledi. Poslušaj se. Vsak korak naj bo korak proti tebi, korak proti sreči🙏🏻

Tvoja Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si