Doza pozitivne energije z učno uro plesa

Pogrešate občutek svobode, ki spremlja miganje na plesišču, kot da vas nihče ne opazuje? Za vas imamo dobro novico. Uživajte v (plesnem) trenutku!

Nič ni narobe s klasičnimi on-line urami joge, pilatesa ali HIIT treningi, a če pogrešate tisti nezamenljivi faktor sreče, norosti in zabave, ki jo lahko prinese le ples … morate spoznati koreografa Ryana Heffingtona, ki v vaš dom prinaša super zabavno aktivnost za sproščanje in konkretno razmigavanje celega telesa. Ryan je eden izmed najvidnejših imen, ko je govora o modernem plesu in je zaslužen tudi za kultno koreografijo v Sijinem videospotu za skladbo Chandlier, s katero si pri prislužil celo nominacijo za grammyja. Poskrbel je še za mnoge druge vidnejše koreografije, sodeloval je na primer še z umetniki FKA Twigs, Christine and the Queens in Arcade Fire.

Ryan je lastnik plesnega studia v L.A.-ju, kjer uči tako profesionalne kot amaterske plesalce, ki pa je trenutno zaradi karantene zaprt, zato se je Ryan odločil vaditi z vsemi svojimi sledilci kar preko socialnih omrežij od doma. Na Instagramu mu sledi več kot 210.000 sledilcev, ki lahko z njim preživljajo učne ure skoraj vsak večer. Če torej iščete zabavo, da bi se rešili stresa in sprostili vse zavore, se pridružite ob naslednjem terminu. Superzabavni Ryan vas bo razmigal, spravil v dobro voljo in seveda naučil kakšno novo koreografijo. Čeprav so vse ure brezplačne, pa mu lahko pomagate s prostovoljnimi prispevki, ki mu bodo pomagali pri ponovnem odprtju plesnega studia.

 

Priznati moramo, da so njegove učne ure postale pravi vrhunec vikendov v samoizolaciji!

Foto: Instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si