Doživite edino drsališče na strehi

Že komaj čakate božično-novoletne praznike, ko se prepustimo čarobnemu prazničnemu vzdušju in lučke svetijo v vsem svojem sijaju? Se že veselite številnih lepih dogodkov in presenečenj v krogu svojih najbližjih? Da bi vam pričarali nasmeh na obraz, bodo v najboljšem novem nakupovalnem središču ALEJA za vse ljubitelje zime in drsanja pripravili prav posebno zimsko doživetje.

Drsališče pod čarobnim nebom je veliko kar 1.000 m2 in ima 140 m dolge ledene steze, ki se raztezajo izven večnamenskega igrišča. S svojo družino in prijatelji boste na drsališču doživeli prav posebno praznično vzdušje in ustvarili lepe trenutke in nepozabne spomine. Kot smo napovedali v reviji GRAZIA, bi se drsališče moralo odpreti že v petek, 18. novembra, vendar vremenske razmere žal niso dopuščale izvedbe. Edinstveno drsališče na ALEJI SKY se bo zato uradno odprlo v sredo, 23. novembra.

Drsanje vse dni v tednu

Edinstveno izkušnjo drsanja lahko doživite vse dni v tednu. Drsališče bo odprto od ponedeljka do petka od 10. do 21. ure in ob nedeljah ter praznikih od 11. do 21. ure. Vsi, ki radi drsate, vendar nimate svoje opreme, nikar ne skrbite. V ALEJI so poskrbeli tudi za možnost izposoje opreme, tako da ne boste zamudili zabave. Poleg tega so pripravili tudi bogato gostinsko ponudbo v pravljičnih hiškah. Obiskovalce čaka pester program s plesnimi večeri na drsalkah in delavnicami drsanja. Najmlajši bodo tako lahko vsako soboto od 17. ure dalje uživali v ritmu disco hitov, ki jih bo vrtel DJ. Kasnejša večerna ura pa je rezervirana za vse generacije. V sodelovanju z nekaterimi osnovnimi šolami bodo organizirani tudi številni športni dnevi, na katerih se bodo otroci lahko naučili drsati ali izpilili svoje veščine drsanja.

Zimska pravljica na ALEJI SKY. FOTO: Janez Kotar

Ustvarite lepe družinske spomine in se razmigajte

Drsanje je odlična ideja za preživljanje kakovostnega časa z družino in je tudi zelo primerna in učinkovita vadba za vse generacije. Aktivnost, s katero boste krepili svojo vzdržljivost, je primerna tako za otroke kot tudi njihove starše. Najmlajšim, ki se šele spoznavajo z drsanjem, bodo na drsališču pri njihovih prvih korakih pomagali tudi pingvinčki. Drsanje je tako izvrstna športna disciplina, ki bo otrokom pomagala pri izboljšanju njihovega ravnovesja in koordinacije. Drsanje pozitivno vpliva na zdravje srca, ožilja in dihalnega sistema, saj ima vdihavanje svežega zraka blagodejne učinke na pljuča. Med rekreativnim drsanjem lahko v eni uri porabite kar 500 kalorij, zato je odlična izbira tudi za vse tiste, ki želite pozimi izgubiti nekaj odvečnih kilogramov. Vaši sklepi bodo postali bolj gibljivi, zaradi prekrvavljenosti telesa in hladu, pa je drsanje tudi odlična vadba za zbistritev misli in ohranjanje zdravega duha.

Odlična ideja za darilo

Vstopnica za drsanje je tudi odlična ideja za darilo – na blagajni drsališča so vam na voljo darilni boni za otroško, odraslo in družinsko vstopnico za drsanje z ali brez izposoje drsalk. Presenetite vaše najdražje s čudovitim doživetjem in se razmigajte na ledu visoko nad mestom, na ALEJI SKY.

Edinstveno drsališče na ALEJI SKY bo odprto vse dni v tednu od 23. novembra dalje. FOTO: Robert Krumpak

Naslovna slika – FOTO: Robert Krumpak

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si