Doživite smučanje in več!

Otroško veselje na snegu v Zillertalu (Foto: Andi Frank).


Za tiste, ki si poleg smučanja želite še nekaj več, GRAZIA predstavlja kraje v sosednji Avstriji, ki vas bodo poleg užitkov na belih strminah razvajali z wellnessom, kulinariko ter drugo visokokakovostno ponudbo.

Zillertal

Tudi izven smučarskih stez boste lahko v prvi počitniški regiji v Zillertalu doživeli in odkrili veliko. Sankališča v regiji vas vabijo k zabavnemu sankanju, na očiščenih zimskih pohodniških poteh pa boste lahko na sprehodu uživali v čudoviti zimski pokrajni.
Po razburljivem dnevu na smučarskih stezah vabijo terme doživetij Zillertal celotno družino na sprostitev.
Različni dogodki, kot so Hochfügen noč, tedensko tekmovanje z mini bobom, ognjemeti ob novem letu, freeride festival Big Mountain Hochfügen, Winzer-Wedel Cup, festival smučarske hrane ali legedarno tekmovanje z vrvjo Hochfügen, pri katerem so smučarji med seboj povezani z vrvjo, bodo zagotovili raznolikost in zabavo v prvi počitniški regiji v Zillertalu!
Več preberite TUKAJ.

Smučarski hit vzhodne Tirolske

Foto: Ötztal Tourismus


Smučarski hit vzhodne Tirolske s preko 150 kilometri smučarskih stez vabi na različna smučišča ter v ledeniško letovišče z edinstvenimi popusti za družine: otroci do 6 let smučajo brezplačno, 50 % popusta za otroke med 6 in 18 letom. Za otroke ali smučarske začetnike je v smučarski šoli Gradona****s Mountain Resort z brezplačnimi smučišči za začetnike najbolje poskrbljeno. Za dobro telesno počutje poleg wellnessa skrbi tudi izvrstna kuhinja z domačimi specialitetami. Otroci od 6 do 18 let prejmejo 50 % popusta na prenočitev v sobi skupaj s starši. K enemu prvih naslovov na Tirolskem spada tudi športni hotel Dolomiten Residenz****s Sporthotel Sillian, ki velja za posebej družinam prijazno letovišče neposredno ob smučarski postaji v dolini smučarskega centra Hochpustertal. Luksuzno hotelsko wellness območje Vitalresidenz Schloss Heinfels vabi s svojimi 3000 m².
Več o vrhunskem razvajanju preberite TUKAJ.


Zimska čarovnija v Murau – Kreischbergu

 

Družinsko smučanje v Kreischbergu (Foto: TVB Murau-Kreischberg, ikarus.cc).

 

Kreischberg navdušuje z 42 kilometri popolno urejenih smučarskih stez, kjer se bodo zabavali tako začetniki kot izkušeni smučarji na najbolj trendovskem smučišču Štajerske.
Regija je s svojo mrežo poti za tek na smučeh raj za tekače na smučeh. Vodeni pohodi s krplji, turna smučarska hoja, drsanje in sankanje bodo poskrbeli za nepozabne dopustniške trenutke, večeri pa so rezervirani za kulinarično razvajanje.
Slikovito mesto Murau je tudi pozimi vredno obiska. Po aktivnem dnevu na smučarskih stezah se boste lahko odpravili na zimsko raziskovalno popotovanje po tem srednjeveškem mestu.
Za zimski dopust poln nepozabnih doživetij bo poskrbel nov snežni park „Snowpark Kreischberg“ na nadmorski višini 1900 metrov. V „otroškem svetu“ s čudežno preprogo, otroško vlečnico in potjo z majhnimi valovi bo najmlajšim smučanje predstavljeno na igriv in privlačen način.
* Family Days: brezplačna smučarska vozovnica za otroke do 15 let (ob spremstvu enega od staršev), ki velja od vsaj 2-dnevne smučarske vozovnice naprej, in sicer v terminih med 2. in 23. 12. 2017 ter med 19. 3. in 2. 4. 2018.
Če želite izvedeti več, kliknite TUKAJ.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si