Doživite T. Rex: Skeleton Crew v udobju domačega kavča!

NAJNOVEJŠE IZ PRODUKCIJE VIVE STUDIOS – T. REX: SKELETON CREW ODSLEJ NA VIVEPORT INFINITY

 

 

VIVE nadaljuje sodelovanje z Ameriškim prirodoslovnim muzejem in tako lahko T. Rex: Skeleton Crew sedaj doživite v udobju domačega kavča

 

VIVE Studios, HTC VIVE pobuda za razvoj VR vsebine in objav ter VIVE Arts s ponosom sporočata, da je najnovejša interaktivna in izobraževalna igra T. Rex: Skeleton Crew odslej na voljo na Viveport. Nastala je v sodelovanju s prirodoslovnim muzejem v New Yorku, ki velja za eno najbolj uglednih znanstvenih, kulturnih in izobraževalnih ustanov na svetu. Gre za domačo različico razstave T-Rex: The Ultimate Predator, ki je prek serije modelov v naravni velikosti, interaktivnih eksponatov in integracije z virtualno resničnostjo, v muzeju na ogled do 9. avgusta 2020.

 

To interaktivno in poučno virtualno izkušnjo je razvilo podjetje Immersion, uporabnika pa vabi, da rekonstruirajo okostje tiranozavra rexa, ki še vedno velja za največjega in najnevarnejšega plenilca, kar jih je svet kdaj poznal. T. Rex: Skeleton Crew je na voljo za prenos na Viveport Infinity, prvi neomejeni naročniški storitvi za VR,  ter na Viveport store za ceno $4.99.

 

 

T. Rex: Skeleton Crew postavi igralce v prostor, podoben dvorani v ameriškem prirodoslovnem muzeju, kjer skušajo sestaviti znanstveno natančen 3D model okostja tiranozavra Rexa. Ko je skelet dinozavra dokončno sestavljen, se dvorana spremeni v močvirje, današnjo Montano, ki je bila pred 66 milijoni let T-Rexov dom, in tukaj so igralci priče, kako ta najnevarnejši in največji plenilec vseh časov, pred njihovimi očmi nenadoma oživi.

 

Domača različica igre za enega igralca predstavlja razširjeno muzejsko verzijo s številnimi dodatki v obliki interaktivnega ogleda razstave, po kateri igralca po newyorški postavitvi na duhovit način popelje kustos in eden vodilnih paleontologov dr. Mark Norell. Igralec bo ob tem spoznal vse dele dinozavra ter s pomočjo zgodovinskih dejstev, arhivskih videoposnetkov, podatkovnih vizualizacij in privlačnih animacij, prišel do številnih novih spoznanj.

 

»Kot prirodoslovni muzej lahko s pomočjo tovrstne tehnologije našim obiskovalcem omogočimo, da doživijo najbolj fantastična in nedostopna področja narave. V virtualni resničnosti nič ni premajhno, preveliko, prehitro, prepočasno, predolgo ali preveč časovno oddaljeno, da tega ne bi znali ceniti.«

 

VIVE se s pomočjo VIVE Arts povezuje z nekaterimi najbolj uglednimi kulturnimi ustanovami po svetu. Poleg najnovejšega sodelovanja z Ameriškim prirodoslovnim muzejem se je VIVE z ustvarjanjem umetniških del ter eksponatov v sodelovanju z vodilnimi umetniki, muzeji in kulturnimi ustanovami, uveljavil kot gonilna sila pri spodbujanju digitalnih inovacij v umetnosti in kulturi. Med novejšimi sodelovanji velja izpostaviti pariški muzej Louvre, londonsko galerijo Tate Modern, Narodni muzej v Tajpeju in sodelovanje na beneškem Biennale d’Arte 2019.

 

Začnite svoj brezplačen preizkus tukaj: https://www.viveport.com/infinity

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si