Druga največja skrb vseh žensk – kako jo odpraviti?

Odkrijte svež sijaj za vsak tip kože – tudi občutljive!

La Roche-Posay predstavlja edinstven obnovitveni serum proti staranju kože z visoko koncentracijo čistega vitamina C in zvezdo lepotne industrije – PURE VITAMIN C10 serum.

 

Ste vedeli, da predstavlja, ko govorimo o koži obraza, izguba sijaja in gladkosti kože drugo največjo skrb žensk v številnih državah? Ocene kažejo, da ti dejavniki po svetu skrbijo kar 384 milijonov žensk, saj se hkrati z njihovim poslabšanjem pogosto kaže tudi staranje kože. Obenem je vitamin C eden od najpomembnejših antioksidantov v koži, ki ji pomaga obdržati svežino na način, ki je nadvse pomemben tudi za delovanje celotnega organizma – nekaj, česar se učimo že od otroštva.

 

La Roche-Posay Pure Vitamin C10

 

Ste seznanjeni z dejstvom, da ljudje teh molekul ne moremo naravno sintetizirati, temveč sta tako celoten organizem kot tudi naša koža odvisna od zunanje oskrbe? Prav zato se La Roche-Posay stavi na eno najmočnejših molekul proti staranju in zvezdi v vzponu lepotne industrije ter tako predstavlja še eno inovacijo iz svojega laboratorija: PURE VITAMIN C10 serum!

 

PURE VITAMIN C10 je nov, obnovitveni serum proti gubam, ki vsebuje čisti vitamin C, s katerim tudi občutljivi koži vrača popoln sijaj! Ta izdelek je zdaj vaš glavni zaveznik proti gubicam, izgubi sijaja in neenakomerni teksturi kože; ta postane v trenutku mehkejša, bolj vlažna in sijoča, tanke linije pa se vidno zmanjšajo. Preobrazba vaše kože je popolna, njena tekstura in ten delujeta gladko in usklajeno, njen sijaj je poln.

 

Poleg čistega vitamina C, ki igra pomembno vlogo pri zadrževanju vlage in izboljševanju sijaja, vključuje aktivna in optimalna koncentracija sestavin v PURE VITAMIN C10 serumu tudi salicilno kislino, ki pripomore k odstranjevanju odmrlih celic, in neurosensin, ki deluje pomirjujoče. Po opravljenih preizkusih izdelka je nič manj kot 71 odstotkov vprašanih izrazilo mnenje, da so postale tanke linije manj izrazite in ton kože svetlejši; 84 odstotkov jih poudarja, da zagotavlja izdelek koži zdrav sijaj, medtem ko jih 87 odstotkov meni, da je tekstura kože finejša[1].

 

La Roche-Posay Pure Vitamin C10

 

Čas je, da s PURE VITAMIN C10 odkrijete njegov popolnoma nov sijaj!

Več o tem na: www.laroche-posay.si

 

Priporočena maloprodajna cena *: La Roche-Posay PURE VITAMIN C10 serum 15,00 EUR

[1] Samoocena, N=53, vse vrste kože, 8-tedenska študija

 

Naslovna fotografija: @haileyoutland

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si