Drugi dan mame in hčerke


Draga mama in hčerka, coachinja Lucija Smolnik in GRAZIA vas vabita, da se nam pridružita v soboto, 12. maja, na VAJINEM DNEVU v butičnem hotelu s 5 zvezdicami Atlantida Boutique Hotel Rogaška Slatina, kjer nas bodo tudi elitno razvajali.

Mama, to je tvoja priložnost, da se smeješ, poslušaš in se pogovarjaš s svojo hčerko in se umakneš od vsakodnevnih obveznosti, ki kradejo vajin skupni čas. Hčerka, to je tvoja priložnost videti ne samo mamo, ampak žensko, ki si želi, tako kot ti, uživati življenje, biti ljubljena in se zabavati.
Vabljene mame in hčerke, sestre, tete in nečakinje, babice in vnukinje … Lahko pa se dogodka udeležite same, v kolikor vas ta tematika zanima!

PROGRAM
10:00 Sprejem s kavo in rogljički, spoznavanje.
11:00 Lucija Smolnik – coaching delavnica: Kako graditi močno vez med nama?
12:00 Kosilo.
13:30 Čas, namenjen aktivnostim (masaže, welness, sprehod) ter čas, namenjen pisanju pisem – mama hčerki in hčerka mami.
15:00 Inspiracijski pogovor ob kavi in tortici z Barbro Drnač in njeno hčerko Terezo, pogovor bomo zaključili z glasbeno poslastico v izvedbi Eve Boto.
16:00 Mini tečaji sponzorjev.
17:00 Lucija Smolnik – Srčna povezava z branjem pisem.
18:00 Zaključek dogodka z nagradnim žrebanjem.
Cilj dogodka je vzpostavitev, razvoj in razcvet odnosa mama-hči in s tem priprava na življenje.

Cena dogodka je 79 € za OBE – MAMA IN HČI SKUPAJ, vsaka nadaljnja oseba plača 35 €. Če se dogodka želite udeležiti samostojno, je cena 45 €. V ceno so všteti vsi stroški, tudi kosilo.
Prijavite se lahko na lucija@proconsilio.si ali 040 590 458 (Lucija) ali na grazia@grazia.si, kjer smo na voljo za dodatne informacije!

Ob dogodku lahko tudi prespite, saj so v  Atlantidinem 5* hotelu pripravili posebno ponudbo za mame in hčerke:
Atlantidin 5* oddih v Rogaški Slatini po ponudbi 1+1 GRATIS (namesto 280 € za dve osebi plačate samo 140 €), ki velja samo od 11. do 13. maja 2018  in vključuje polpenzion z bogatim samopostrežnim zajtrkom s sezonskimi živili iz lokalnega okolja in pester izbor menijev za večerjo s 4 hodi, z bogatim bifejem solat, sira, sadja in sladic; neomejeno kopanje v notranjem hotelskem bazenu ter vstop v Oazo savn; vstop v hotelski fitnes; steklenico mineralne vode Donat Mg v sobi ob prihodu; dnevno sveže sadje v kotičku za zdravje; pijačo dobrodošlice; neomejeno uporabo WiFi povezave; prost vstop v Casino Fontana (velja za starejše od 18 let); animacijski program po razporedu; preko 6000 dnevnih časopisov in revij – dostopnih preko spleta (PressReader).
Pri rezervaciji prišepnite KODO: GRAZIA in uveljavite posebno ponudbo 1 + 1 GRATIS.
Kontakt za rezervacije:
T: +386 (0)3 6201 600
E: info@atlantida-rogaska.com

*Zaradi vsebine dogodka je starost hčerke priporočena nad 8 let, navzgor ni omejitev!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si