Drzna in elegantna nova slovenska modna znamka

Modna zgodba, ki se spogleduje z Gatsbyjem in dviguje krila v nove uspešne zgodbe

Modna zgodba, posneta v “Gatsbyjevem” cocktail baru Kolibri v Ljubljani, se spogleduje z drznostjo iz tujine in tamkajšnjo brezmejnostjo modnih smernic. Navdih Kraljica matica sta Ana in Nataša črpali iz narave, zato se v kolekciji prepletajo elementi pisanih metuljev, bogato barvitih oblek in unikatnih modnih kosov z lokalnim podpisom.

 

Foto: Urška Pečnik

 

Saloond365

Barvita in privlačna kolekcija ženskih oblačil in dodatkov naj bi bila predstavljena na letošnjem pomladnem ljubljanskem Tednu mode, ki pa je zaradi preteklih in trenutnih okoliščin bil prestavljen na jesen. Slednja sprememba pa modnega dua, Ane Mestnik, lastnice najprikupnejšega butika s konceptom Saloon in modne oblikovalke za znamko ND365, Nataše Đokič, ni odvrnila od kreativnih načrtov, temveč je spodbudila nastanek izjemne modne zgodbe. V popolni sinergiji dveh znamk in oblikovalk je nastala povsem nova znamka Saloond365 in izjemen editorial, ki ga je v objektiv ujela priznana fotografinja Urška Pečnik.

Jeseni bomo priča nadaljevanju njune modne zgodbe Kraljica matica, ki se bo iz fotografij preselila tudi na modno pisto ljubljanskega Tedna mode.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Prostor: Kolibri Cocktail Bar v Ljubljani
Fotografinja: Pečnik Urška
Frizer: Simon Volčič
MUA: Nina G.
Model: Nika Koncilija

Oblikovalki: Saloon (Ana Mestnik) in ND365 (Nataša Đokič)
Ime znamke: Saloond365

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si