Drzne barve Tie-Dye Crocs kolekcije

Drznost. Vpadljivost. Barvitost. Vse našteto se skriva v eni liniji obutve. Svojo modno zgodbo Crocs to poletje nadaljuje s pisanimi vzorci in Jibbitz priponkami, ki vsakemu posamezniku omogočajo, da izraža svojo osebnost. Svojo klasično linijo so z novo kolekcijo tako povzdignili na novo raven in GRAZIO povsem navdušili!

Tie-Dye linija je polna osebnosti in barv, kjer lahko vsak najde nekaj zase. Preprosto si izberete določen vzorec in ga prilagodite svojemu stilu z različnimi Jibbitz priponkami. Pri Crocs se zavedajo, da barve vzbujajo toplino in so razvedrilne, zato so čevlji še toliko bolj edinstveni. Hkrati pa ne manjka tudi udobja, kot je značilno za vso njihovo obutev.

Tie-Dye trend je sicer v zadnjem času postal zelo popularen in ga lahko opazimo na raznolikih modnih kosih. Svoje najljubše Crocs pare lahko tako kombinirate tudi z Tie-Dye modnimi kosi oblačil, ki jih lahko naredite kar sami doma. Popolnoma se prepustite domišljiji in naj vas tok barv odnese k ustvarjanju edinstvenih modnih kosov.

Nova kolekcija je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si