Drzni majhni sadeži posegli v najlepši make up tega poletja!

”Berry on!”

 

 

Borovnice, maline ali jagode – v toplih poletnih mesecih se nikoli ne naveličamo teh slastnih sadežev.

 

Ne samo, da so dobrega okusa, imajo tudi močno in intenzivno barvno različnost, ki privablja poglede. Novo essence trend kolekcijo “berry on” so navdihnili različni jagodičasti odtenki in bo v prodaji od sredine julija do sredine avgusta. Izdelki odlično odsevajo poletno različnost “drznih majhnih sadežev” in v vsakem izdelku izžarevajo navdušenje nad vsem “jagodičastim”.

 

 

TOP 4 nepogrešljivi ”berry on” izdelki za brezskrbno lepotno poletje

 

Osvetljevalec

Pudrast osvetljevalec v sijočem rosé in zlatem tonu ustvari sijaj, kot da bi tvoj obraz poljubila poletna jagoda. Mehka, sijoča tekstura je zelo pigmentirana in se enostavno zabriše.

 

Paleta senčil za oči

Deset pigmentiranih odtenkov senčil s svetlo kremnimi do toplo bakrenimi toni ter zlatimi do globoko rdečkastimi odtenki. Nežna pudrasta tekstura ponuja impresivne mat in sijoče zaključke.

 

Mat tekoča šminka

Ustnice za poljubit in okusit! Dolgo obstojna mat tekoča šminka v temnem jagodičastem odtenku ponuja ustnicam intenziven izgled. Oba tona se prilegata vsem tonom kože in puščata za seboj prijeten občutek ter lahek jagodičast okus na ustnicah.

 

Toaletna voda

Sladka češnjeva nota in kanček aromatične vanilije v toaletni vodi ustvarita harmoničen duet, ki sprošča jagodičasto aromo in ti pričara poletje. Dišava za vse, ki ne morejo počakati na prihod tople in barvite sezone!

 

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si