Dua Lipa je skupaj z Donatello Versace oblikovala novo žensko kolekcijo

Glasbenica Dua Lipa že več let velja za muzo modne hiše Versace. Večkrat se je namreč že sprehodila po modni pisti omenjene znamke, bila je obraz kampanje Versace za jesen in zimo 2021, pogosto pa je kreacije modne hiše nosila tudi na mnogih pomembnih dogodkih in podelitvah nagrad. Zdaj pa sta Dua Lipa in Donatella Versace naredili še korak dlje in sta sooblikovali novo žensko kolekcijo Versace, ki bo debitirala 23. maja v Cannesu, v času filmskega festivala.

Kolekcijo sta najavili na Instagramu s črno-belo fotografijo, na kateri glasbenica že razkriva kos iz najnovejše kolekcije, na katerem še posebej izstopajo Versace spodnjice z logotipom mitološke meduze. Ob tem sta zapisali: “Navdušeni sva, da lahko naznaniva žensko kolekcijo Versace ‘La Vacanza’, ki sva jo sooblikovali. Predstavili jo bova v torek, 23. maja v Cannesu v Franciji. Komaj čakava, da vam pokaževa, kaj sva ustvarili!”

Donatella Versace je ob izidu povedala nekaj besed tudi o delu z glasbenico: Delo z Duo pri tej zbirki je bilo zelo razburljivo in všeč mi je dinamika med nama. Dua je močna, neustrašna in svobodna, njena ustvarjalna vizija pa izjemna. Poletje je čaroben čas. Ta občutek in barve tistega letnega časa bomo ujeli z resnično posebno in intimno modno revijo v Cannesu.”

Dua Lipa pa je ob izidu nove kolekcije dejala: “Popolnoma sem navdušena, da sem skupaj z Donatello oblikovala žensko kolekcijo ‘La Vacanza’ za Versace. Z njo sva v preteklih letih ustvarili močno vez in zelo sem hvaležna za podporo, ki sem jo prejela od nje in od celotne ekipe od samega začetka moje kariere. Zelo sem ponosna na to zbirko in komaj čakam, da jo predstavim v Cannesu.”

Kolekcija ‘La Vacanza’, ki v prevodu sicer pomeni ‘počitnice’, bo takoj po modni reviji na voljo za nakupovanje v Versace trgovinah in na njihovi uradni spletni strani.

Naslovna slika: Instagram (@donatella_versace and dualipa)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si