ĐUROLOGIJA v ljubljanski Hali Tivoli


Trenutno najbolj vroča predstava in avtorska uspešnica Branka Đurića – Đura prihaja konec maja v ljubljansko Halo Tivoli.

Po gostovanju v ZDA, Kanadi, Avstraliji, Skandinaviji, Nemčiji, Švici, Nizozemski, državah nekdanje Jugoslavije in številnih drugih si je to komično predstavo v več kot 250 ponovitvah ogledalo že preko 200.000 obiskovalcev.
Sedaj bo na svoj račun prišlo tudi slovensko občinstvo, in sicer v četrtek, 31. maja, ob 20. uri v ljubljanski Hali Tivoli, kjer bo Branko Đurić – Đuro s številnimi gosti poskrbel za pravo dozo smeha in veselja v 300. jubilejni predstavi. In to v Đurovi materinščini!
V uro in pol trajajočem, kot ga sam označuje, anti stand up šovu, vas bo Đuro nasmejal, kot že dolgo ne. Od njegovih razmišljanj, kaj ga v življenju moti in kaj zabava, do jutranjega prhanja in odnosa med spoloma, se bo dotaknil tudi vsakdanjega življenja, kjer se bo prepoznal marsikateri obiskovalec.

Đuro je s svojo karizmo, prepoznavnim bosanskim šarmom, glasbenim talentom in seveda izjemnimi igralskimi izkušnjami, ki smo jih lahko spremljali v kultnih projektih, od legendarne Top liste nadrealistov in Avdicije pa vse do z oskarjem nagrajenim filmom Nikogaršnja zemlja, dokazal, da je igralec svetovnega formata. Sodeloval je z mnogimi znanimi imeni, med drugim tudi s hollywoodskimi zvezdniki, kot so Angelina Jolie, Brad Pitt, Colin Farrell in številnimi drugimi.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si