Dva nepogrešljiva make-up trika za vas, ki nosite očala

Foto: @jimmyfairly

Ličenje je za večino žensk rutinsko opravilo, ki pa se ob dodatku korekcijskih očal lahko nekoliko zaplete. GRAZIA vas razume, zato z vami delimo dva največja trika ličenja, ki bosta rešila najpogostejše make-up zagate.

 

Trik #1: Nič več rdečice ob nosu

Rdečica ob nosu se pojavlja zaradi sedenja očal na nosnem mostu, rešitev za preprečevanje rdečice pa je zelo preprosta – na tem področju uporabljajte kreme, ki zmanjšujejo rdečico kože, za piko na “i” pa ne pozabite na nanos kakovostne tekoče podlage znamke Wet n Wild, PhotoFocus: Dewy.
Tekoča podlaga Wet n Wild vas bo prepričala s svilnato in kremasto teksturo, ki se zlahka gradi iz srednje na polno in zlahka prehaja iz dnevne v nočno uporabo. Ta vlažilna formula je idealna za normalne in suhe tipe kože, brez težav se zabriše, prekrije nepravilnosti in pomaga zmanjšati videz por za popolnoma gladek, sijoč zaključek.

This slideshow requires JavaScript.

 

Trik #2: Moteči madeži maskare

GRAZIA svetuje, da trepalnice le zavihajte s kleščami za vihanje trepalnic, nato pa uporabite maskaro Wet n Wild, s katero boste dosegli popolno dolžino in voluminoznost. S to potezo boste rešili dva problema – drgnjenje trepalnic po steklih, vaš pogled pa bo veliko bolj mladosten in odprt. Pri korenu trepalnic uporabite več plasti, na konice trepalnic pa nanesite samo eno plast maskare Wet n Wild.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si