Dve zlati medalji za najboljšo slovensko kavo Barcaffè

BARCAFFÈ ESPRESSO NA MEDNARODNEM TEKMOVANJU OSVOJIL DVE ZLATI MEDALJI

V Milanu je od 29. do 30. novembra 2018 v organizaciji Mednarodnega inštituta za degustacijo kave (Iiac) potekalo tekmovanje, ki so se ga udeležili proizvajalci kave iz vsega sveta.  Sodelovala je tudi najbolj prepoznavna znamka kave v Sloveniji, Barcaffè, ki se lahko pohvali z dvema zlatima medaljama za vrhunski mešanici espresso kave –Barcaffè Prestigio in Barcaffè Tradizione.

 

Na tekmovanju v organizaciji inštituta sodniki ocenjujejo kavo na podlagi številnih meril, kot so zaokroženost in intenzivnost okusa ter struktura in stabilnost pene. Barcaffè Prestigio, ki je na voljo tudi v Sloveniji, je pripravljena iz pazljivo izbranih najkakovostnejših zrn 100 % kave arabika. Mešanico odlikuje prepoznavna aroma cvetličnega medu.

Slovenci pijemo najboljšo kavo

Barcaffè mešanice iz leta v leto osvajajo medalje in presegajo zahtevne kriterije, letos pa so svoji zbirki dodali še dve zlati medalji. Zavidljiv uspeh pa ni prišel čez noč. Več desetletij truda in nadstandardnih zahtev za kakovost ter uporaba najboljše surove kave iz različnih koncev sveta so pripomogli h gradnji blagovne znamke Barcaffè.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri