Edina krema, ki jo vaš moški potrebuje

Kaj vas vsako jutro najbolje prebudi? Osvežitev obraza in dobra skodelica kave?

S tem bi se najverjetneje strinjal tudi vaš dragi. Podarite mu svež val energije z novo linijo poživljajočih negovalnih izdelkov za moške NIVEA MEN Active Energy, obogateno s kofeinom iz 100-odstotno naravnega vira in brez silikonov. Njegova koža bo v hipu videti sveža, budna in negovana na otip, izdelki pa se hitro vpijejo v kožo. 

 

Povrnite energijo svoji koži

 

Njegova koža bo gladka in mehka

NIVEA MEN velja za pionirja moške nege obraza. Že skoraj sto let NIVEA razvija najboljše negovalne formule za moško kožo in prilagaja izdelke najnovejšim spoznanjem na področju raziskav kože. Znanstveniki pri znamki NIVEA so zdaj prenovili in izboljšali preizkušeno formulo izdelkov NIVEA MEN Active Energy.

 

Formula obogatena s kofeinom

Nove formule s kofeinom iz 100-odstotno naravnega vira ne vsebujejo silikonov in se hitreje vpijejo. Sledi utrujenosti se vidno zmanjšajo, koža pa je poživljena. In zakaj ravno kofein?

Kofein je bogat z antioksidanti in velja za poživilo in snov, ki daje energijo. Naravni kofein naj bi imel pozitiven učinek na obnavljanje celic. Pripomogel naj bi tudi k čiščenju por in s tem k bolj čistemu in zdravemu videzu kože.

 

Nova linija NIVEA MEN Active Energy s 100-odstotno naravnim izvlečkom kofeina.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si