Edina obutev, ki jo boste želele nositi v vročih dneh

Havaianas prinaša hit kolekcijo sezone

 

 

Čudovita kolekcija You Saint Tropez očara vse fashioniste

  

Ob visokih poletnih temperaturah je pomembno izbrati primerno obutev, ki nam bo dobro služila tako na delovnem mestu, kot med večernim sprehodom po mestu in nam hkrati nudila vrhunsko udobje. Najbolj priljubljena znamka japonk Havaianas vsako sezono pripravi inovativne in kreativne kolekcije, ki pomagajo rešiti vse modne dileme in poskrbijo za ohranjanje edinstvenega modnega stila, ne glede na situacijo.

 

Udobje in eleganca

 

Modeli kolekcije You Saint Tropez so na prvi pogled podobni lepim sandalom, toda v resnici gre za japonke. Poseben dizajn z mehko tkanino daje japonkam pridih romantične elegance, zato so idealne za sprehode po mestu ali ob obali v vročih poletnih večerih, pa tudi za dinamične dneve v službi. Nova kolekcija prinaša dva nova modela, ki se bosta odlično podala h kateri koli razigrani poletni oblekici, nepogrešljiva pa bosta tudi v kombinaciji s kavbojkami in prikupnim topom.

 

Tudi nova kolekcija Havaiank je izjemno udobna in lahka, saj so narejene iz kakovostne gume, ki zagotavlja stabilen korak, preprečuje drsenje in odganja neprijetne vonjave. Izdelane so iz posebnega materiala, ki se ne segreva na soncu in ohranja svojo prvotno obliko. Nekaj drži kot pribito – s temi Havajankami boste zagotovo izstopale iz povprečja!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Več informacij o izdelkih in cenah na:
http://www.havaianas.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si