Edina predstava v Sloveniji z nazivom: Kot videno na Broadwayu!

Poslovite se od leta 2018 v družbi večkrat nagrajene komedije z Broadwaya

Mrzli december je že tu, a s tem tudi čas prazničnih lučk, obdarovanj, toplega vina in veselih božičnih melodij. Predstava, ki gre narobe, po izredno uspešni krstni uprizoritvi, kjer je doživela izjemen uspeh in topel sprejem poln smeha, napoveduje že nove datume: 22. 12. Selnica ob Dravi, 28. in 31. decembra pa se vrača v Festivalno dvorano. Veseli božični čas lahko tako polepša le še obisk predstave, kjer bodo od smeha tekle solze in bolele trebušne mišice.

V času obdarovanj in prazničnih daril za praznike podarite solze smeha

Mlado in staro se bo skozi praznični december lahko širokih ust smejalo ob komičnih prigodah in nerodnih situacijah igralcev na odru, ki se bodo obupano trudili kljubovati vsem peripetijam in uspešno pripeljati predstavo do konca – brez resnih posledic.

»Izredno navdušen sem, da sem imel priložnost ogledati si premiero Predstave, ki gre narobe, saj česa podobnega še nikdar nisem videl. Gre res za posebno predstavo, s specifičnim humorjem,«

je ob koncu premiere povedal pevec Omar Naber, od smeha je na premieri jokal tudi priljubljeni voditelj in stand up komik Denis Avdič, predstava pa je navdušila tudi igralca Domna Valiča.

Poglejte si izjavi:

Domen Valič (YouTube): https://youtu.be/AP7xG0sbFQg

Denis Avdič (YouTube): https://youtu.be/ChixNB6wOnc

Predstavo si je ogledala tudi producentka originalne predstave, ki je izredno pohvalila sceno ter ni mogla skriti navdušenja nad igralci, ki so enkratno opravili svoje delo. Avtorji predstave Henry Lewis, Jonathan Sayer in Henry Shields so s komedijo že navdušili gledalce na Broadwayu in West endu, priredili pa so jo že v več kot 20 državah sveta. Predstava se lahko edina v Sloveniji sedaj ponaša še z nazivom: kot videno na Broadwayu! Mogoče si jo je ogledati v popolnoma enaki obliki kot na Broadwayu in West endu, le prevedeno v slovenščino.

Predstava bo na sporedu 28. in 31. decembra v Festivalni dvorani.

Po izredno uspešno obiskani predpremieri in premieri, bo nova priložnost za ogled vrhunske komedije, že konec decembra. Najuspešnejša komedija newyorškega Broadwaya, ki se ponaša z najdaljšim stažem ponovitev, se v zadnjih dneh leta 2018, ob spremljavi smeha, spontanih aplavzov in osuplih vzdihov presenečenja, vrača na slovenske gledališke odre.

Vstopite v novo leto nasmejani in z iskricami v očeh s Predstavo, ki gre narobe!

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim: http://www.eventim.si/si/vstopnice/predstava-ki-gre-narobe-ljubljana-festivalna-dvorana-505318/event.html

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si