Edini modni kos, ki je za vplivno Dua Lipo nepogrešljiv

Ni le eden, jih je več, a skupno jim je dvoje: so jeans in so Pepe Jeans London modni kosi!


Odmevna modna kampanja, ki je vzbudila pozornost s svojo izbrano zvezdo in novim obrazom modne znamke je te dni na očeh vseh modnih navdušencev in oboževalcev globalno uspešne pop izvajalke Dua Lipe.

Londončanka Dua Lipa in legendarna britanska denim znamka Pepe Jeans London imata londonski modni stil pomešan s sestavinami punka, uporništva, svobode in prepoznavne unikatnosti vkoreninjen globoko v sebi. Velikopotezno sodelovanje dveh tako močnih imen je zagotovilo za uspeh in rezultati kreativnega dela sodelujočih v kampanji dokazujejo prav to!

Dua Lipa se je povsem sprostila in neizmerno uživala pred objektivom enega njenih najljubših fotografov, Davida Simsa, ki je v svoji karieri delal z največjimi imeni glasbene in filmske scene (David Bowie, Nirvana, Bjork, Courtney Love, Ashton Kutcher …) in bilo je le vprašanje časa, kdaj bo svoj bogat fotografski arhiv dopolnil s serijami črno-belih fotografij multitalentirane pevke.

V zakulisju snemanja modne kampanje za Pepe Jeans London

Dua Lipa je s ponosom priznala, da ji je bilo v veliko čast sodelovati z njeno že iz najstniškega obdobja najljubšo modno znamko, saj se je prav zaradi njihovih kolekcij zaljubila v brezčasne jeans modne kose, ki odražajo svežino, avtentičnost, raznolikost, sproščenost in so pojem britanskega ‘kul’ stila.

V ekskluzivnem intervjuju, ki ga boste lahko prebrali že v prihajajoči številki GRAZIE pa mlada zvezdnica razkriva njene največje modne vzornice, kdo je “kriv” za njeno uspešno kariero, kako ji uspe krmariti med napornim delom, slavo in družino, razgovorila pa se je tudi o družbenih omrežjih in pomembni vlogi influencerke.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si