Edinstveno praznovanje najbolj priljubljenega šampanjca MOËT & CHANDON na svetu v Beogradu

Najbolj priljubljena šampanjska hiša na svetu Moët & Chandon je v Beogradu gostila ugledne člane domačega družabnega življenja in mednarodne goste Maison ter obeležila 280. obletnico delovanja. Ekskluzivno doživetje je potekalo v Cabaret Clubu Lafayette pod geslom “Praznovanje življenja od leta 1743”. Zaradi dolge zgodovine velikih in slavnostnih dogodkov je Moët & Chandon postal svetovna ikona praznovanja. Od kraljevih dvorov do rdečih preprog, od znamenitega Studia 54 do velikih športnih dogodkov, znamka združuje ljudi v vznemirljivih in posebnih trenutkih njihovega življenja.

Po Sydneyju, New Yorku, Tokiu, Parizu in Londonu v preteklih letih sta zdaj Beograd in Srbija imela čast biti del bogate zgodovine znamke, ki je združila več kot 350 gostov iz 15 držav, med njimi tudi glavno urednico revije GRAZIA -Špelo Štamol.

Gostje so bili povabljeni, da se odpravijo na potovanje za čute in praznujejo življenje od leta 1743 ter doživijo edinstveno umetnost življenja in umetnost praznovanja Moët & Chandon, ki je zakoreninjena v DNK hiše. Potovanje na dogodku je prikazalo zapuščino praznovanj hiše v “poglavjih”, ki poudarjajo njeno zgodovino v čast ženskam, življenju, športu, umetnosti življenja in svetu.

“Moët & Chandon je že skoraj tri stoletja šampanjec, ki se uporablja za obeleževanje pomembnih zgodovinskih in osebnih dogodkov. Ta večer je bil pomemben dogodek za hišo in našo regijo Srednje Evrope, saj smo imeli priložnost v Beogradu proslaviti 280. obletnico blagovne znamke in združiti naše partnerje, sodelavce, prijatelje in cenjene člane Moët Society, skupnosti izbranih vplivnežev, ki delijo vrednote hiše – veličino, velikodušnost in eleganco. Upam, da so vsi naši gostje s tega nepozabnega večera odnesli eno ključno sporočilo: da je življenje polno priložnosti za praznovanje.” je povedala Nóra Szegedi, vodja blagovne znamke Moët Hennessy za Srednjo Evropo.

Vizualne in plesne predstave – pod umetniškim vodstvom Milana Gromilića, umetniškega direktorja Lafayette – je dopolnil čarobni glas posebne gostje večera – jazzovske umetnice Lene Kovačević.

Eden od vrhuncev večera je bila degustacija izjemnega vina Moët & Chandon Grand Vintage 2004, predstavljenega izključno v velikosti Jeroboam. Te posebne steklenice smo delili z gosti in predstavljajo duh, zaradi katerega je Moët & Chandon edinstven. Ta omejena izdaja, ki je bila proizvedena le v 280 steklenicah po vsem svetu in je zorela v kleteh več kot 15 let, bo zaznamovala mejnik obletnice Moët & Chandon in odraža izjemno kombinacijo zrelosti, kompleksnosti in karizme, zato je kot nalašč za praznovanje navdušujočega trenutka hiše.

Dogodek je zaživel v sodelovanju z družbo Energystar International, uradnim distributerjem Moët & Chandon v Srbiji.

Foto: New Entertainment Office

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si