Ego predstavil novo poslastico za aktivne

Foto 4

Ego je premierno predstavil nov slasten izdelek, ki bo navdušil vse ljubitelje aktivnega in zdravega življenjskega sloga. Edinstveni EGO QUARK je povsem nova vrsta mlečnega izdelka na slovenskem trgu. Zaradi visoke vsebnosti naravnih beljakovin poskrbi za hitrejšo regeneracijo mišic po vadbi in je zato idealna hrana za aktivne ljudi. V športnem duhu in okolju novega Gimnastičnega centra na Viču v Ljubljani je Ego Quark goste popeljal skozi dinamično zgodbo in jih na koncu zapeljal še z okusom.

Foto 3

Kot je povedal Tomaž Žnidarič, predsednik uprave Ljubljanskih mlekarn, so na novega junaka izjemno ponosni: “Ključ do uspeha je v tem, da ves čas razvijaš nove, odlične izdelke in z Ego Quarkom smo vsem aktivnim ponudili resnično edinstven mlečni izdelek.”

Foto 9

Obljube izdelka, da bomo z njim zmogli dlje, hitreje in bolje, so gostje doživeli skozi osupljive športne predstave akrobatskih in gimnastičnih spretnosti deklet iz športnega kluba Bleščica, dih jemajočih vragolij dveh največjih akrobatskih mojstrov F&B Acrobatics ter energični nastop plesalk zumbe.

Foto 10

Z energijo nabit dogodek je v celoto odlično povezala simpatična športna voditeljica Sanja Modrić. Skozi sproščen pogovor s strokovnjakom za prehrano športnikov in zdrav življenjski slog doc. dr. Bojanom Knapom, dr. med., športno pedagoginjo in strokovno vodjo športnega kluba V gibanju Barbaro Šogorič in nekdanjim vrhunskim športnikom Iztokom Čopom so gostom ponudili vpogled v pomembnost beljakovin v prehrani vseh, ki živijo aktivno.

Foto 6

Ego Quark pa ni le izvrsten sopotnik aktivnih, ki bodo z novim spremljevalcem zmogli še več, ampak tudi slasten kulinarični priboljšek. Na voljo je v treh okusih: naravni ter z okusoma jagode in marelice. Lahko ga uživamo samostojno ali v kombinaciji z drugimi jedmi. Gostje so med prijetnim druženjem Ego Quark lahko premierno preizkusili, tudi kot del kreativnih in zdravih jedi.

Foto 7

Dr. Bojan Knap je poudaril pomen beljakovin kot nepogrešljivega dela uravnotežene prehrane: “Beljakovine so osnovni gradniki našega telesa in niso pomembne samo za ohranjanje mišične mase, ampak tudi za naše zdravje in počutje.” Po športni aktivnosti pa jih telo za hitrejšo regeneracijo rabi nekoliko več. To dobro ve tudi Iztok Čop: “V svoji športni karieri sem imel pogosto težave, da po treningu nisem mogel pojesti toliko, kot bi moral. Najtežje je po treningu jesti na primer meso, zato so bili mlečni izdelki vedno dobra izbira. Tudi danes si jih privoščim po rekreaciji.” Barbara Šogorič opaža porast zanimanja za pravilno prehrano pri rekreativcih: “Ljudje se vedno bolj obračajo na nas tudi z vprašanji o prehrani, poleg kakovostne vadbe jih zanima tudi kaj jesti pred in po treningu.”

Foto 1

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si