Ekscentrična modna zgodba s Huawei in Petrom Movrinom

Skrivnostna Aurora osvetlila zakulisje snemanja za novo GRAZIO

Model: Andjela R. (Model Group)

Pred vami je najbolj trendni modni dodatek leta 2019 – pametni telefon ikonične serije Huawei P30 v sijočih barvah, ki so jih navdihnili čudeži narave. GRAZIO sta izmed štirih odtenkov najbolj očarala Breathing Crystal (kristalna) in Aurora (severni sij).

V aktualni številki GRAZIE vam predstavljamo kapsulno kolekcijo enega in edinega Petra Movrina, ki odločno poudarja, da “moda ni umetnost!”, a nas vedno znova presune s čudovitimi ekscentričnimi kreacijami, ki jih obožujejo tudi zvezdnice svetovnega kova.

V sodelovanju s tehnološkim velikanom Huawei je Peter Movrin ustvaril dih jemajoče modne kose, ki krasijo GRAZIINO barvito modno zgodbo.

Eksplozija barv ni zgolj lastnost ohišij nove generacije telefonov Huawei P30, tudi kolekcija Petra Movrina ni nič drugačna. telefon Huawei P30 Pro z ohišjem Aurora, uhani v istem stilu E2RD in sandali Icona.

 

Drzno? Prav to je bilo glavno vodilo oblikovalcev novih telefonov Huawei serije P30, saj tehnologija ni dovolj. Vau učinek prepuščamo obleki s podpisom Petra Movrina in modnima dodatkoma: uhanom iz pleksi stekla E2RD in prozornim salonarjem Icona.

 

Lepota je pomemben člen sodobnega življenja, in s tem so povezani tudi posnetki, ki jih večinoma ujamemo kar s telefonom. Barvo ohišja telefona Breathing Crystal, prstan E2RD.

 

Prelivajoče se barve telefona, ki jih je navdihnil odsev neskončnih solin, dopolnjuje obleka s potiskom, ki jo je oblikovalec Peter Movrin ustvaril kot poklon dizajnu poslednje serije Huawei P30, stil pa dopolnjujejo še uhani E2RD.

Dizajn od roba do roba nove generacije Huawei P30 na prvi pogled opišemo z zaobljenostjo – novi zaobljeni dizajn namreč ustvari eleganco in je hkrati enostaven za držanje, celo ples z njim …

„Nismo zasledovalec, na področju dizajna smo vodilni v industriji. Med ljudmi smo prepoznavni,” vizijo razvoja dizajna telefonov Huawei razloži vodja oblikovalcev Joon Suh Kim.

Kameri Huawei P30 Pro kričimo v pohvalo! 32 MP sprednja kamera nam namreč pomaga do popolnega selfija, funkcija super portreta zajeme celo najmanjše podrobnosti, kot so posamezni prameni las.

Ustvarjalci modne zgodbe za GRAZIO, maj 2019

Fotografije: Tibor Golob

Kreativna podlaga in stiliranje: Špela Štamol

Model: Andjela R. (Model Group)

Ličenje: Doroteja Premužič Diamondee Make Up

Pričeska: Marko Štrucl za Studio Minimal

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si