Ekskluzivna modna revija nove kolekcije Max Mara tokrat v Stockholmu!

Max Mara z navdušenjem predstavlja novo kolekcijo Max Mara Resort 2024! Z ekskluzivno modno revijo v mestni hiši v Stockholmu na Švedskem je kolekcija pomahala svetu. Na prestižnem modnem dogodku tudi tokrat ni manjkalo modnih ikon, mednarodnih urednikov in znanih osebnosti. Reviji je sledila še slavnostna večerja na tej prečudoviti lokaciji.

GRAZIA z vami deli nekaj naših najljubših videzov iz prečudovite nove kolekcije Max Mara Resort 2024.

This slideshow requires JavaScript.

Stockolmsko mestno hišo je zasnoval arhitekt Ragnar Östberg in je danes ena najbolj znanih silhuet v mestu. Pri snovanju so ga navdihovali švedska romantika in barok ter italijanska renesansa. Z zunanjim in notranjim dvoriščem namreč spominja na italijanske renesančne palače, švedska zgodovina pa je imela prav tako velik pomen pri načrtovanju te stavbe in ohranjanju nacionalnega romantičnega in baročnega sloga. Mogočna zlata dvorana je impresivna dvorana, prekrita s skoraj 18 milijoni kosov zlatih mozaikov, ki opisujejo švedsko zgodovino.

Max Mara slavi lepoto žensk. Pod žarometi modne revije so tako v prvi vrsti sedele uspešne, karizmatične in elegantne ženske – Zoe Saldana, Emily Blunt, Amy Adams, Katie Kolmes, Lili Reinhart, Lily Collins… Prave Max Mara kraljice – Kate Winslet, Angelina Jolie, Julija Roberts, Blake Lively, Jennifer Lopez pa nosijo njihove plašče tudi zunaj rdeče preproge in njihov videz takoj povzdignejo na nivo modnih ikon.

Videz katere zvezdnice pa je vas najbolj prepričal?

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si