Ekskluzivna prezentacija nakita Pasquale Bruni

Pasquale Bruni je znamka italijanskega luksuznega nakita, ki ustvarja visokokakovostne kose, zlahka prepoznavne po zaslugi emocij, duše in ljubezni, ki se prelivajo na vsakogar, ki jih nosi. Njihov navdih prihaja iz narave, ki v harmoniji združuje naše italijanske korenine in samozavedanje ter ženstvenost sodobnih žensk.

Nakit Pasquale Bruni so ekskluzivno predstavili tudi v predsedniškem apartmaju v enem izmed najbolj prestižnih hotelov v Milanu, v spodnji galeriji pa si lahko ogledate nekaj utrinkov iz tega prvovrstnega dogodka.

This slideshow requires JavaScript.

Ker je GRAZIA velika oboževalka nakita Pasquale Bruni, vam v nadaljevanju predstavlja ikonične kose in kolekcije, ki so jo povsem očarale. Brez dvoma bodo navdušile tudi vas.

GIARDINI SEGRETI (‘SKRIVNOSTNI VRTOVI’)

Navdihnjeni s skrivnostnimi vrtovi Milana in njegovimi skrivnostnimi dvorišči, ti čarobni kraji pripovedujejo zgodbe o skrivnih srečanjih, umetnosti in naravi. Giardini Segreti je poklon ženskim svetovom, ki so polni strasti. Ženska duša je vrt, ki ga je treba odkriti in občudovati.

Zapeljiva zbirka prstanov je modelirana na rokah, da lahko doseže popolno in čutno prileganje v skladu s telesom in njegovimi gibi. Z njimi so roke okrašene na graciozen in čaroben način, ki vsaki ženski omogoči, da ustvari svoj skrivni vrt.

Kolekcija ponuja ujemajoče se zapestnice, ogrlico in uhane, ki sledijo linijam telesa … vse v luči diamantov bele barve in barve šampanjca.

 

PETIT GARDEN (‘MAJHEN VRT’)

Pot dragocenih kreacij Giardini Segreti (skrivnostnih vrtov) se nadaljuje. Linija, rojena iz skritih vrtov, ki označujejo srce Milana, je takoj postala ikona.

Listi Giardini Segreti zdaj sledijo vetrovom, da dosežejo oddaljene dežele, da bi odkrili naravo in njene neskončne skrivnosti. Duhovnost otoka Bali in njegove odišavljene rože, ponujene bogovom, čudovita narava Havajev z mogočnim oceanom in razkošniki kotički, z venci plumerije kot darilom ljubezni. Vse te podobe slikajo Petit Garden.

Diamantna riviera karakterizira verižico, na prstanih in zapestnicah pa najdemo cvetlične motive v različnih odtenkih zlata in diamantov. Dragulji se na koži spremenijo v občutljiv pridih ženstvenosti, da bi se počutili kot listi, ki objemajo svoje cvetje, svobodni v vetru.

 

STELLE IN FIORE (‘ZVEZDE V CVETU’)

“Narava nas vedno ljubi, podnevi s cvetjem in ponoči z zvezdami.” – Eugenia Bruni

Očarljivost zvezd ponoči in lepota cvetja podnevi ustvarjata Stelle in Fiore, ples listja, ki potuje kot kometi v najdragocenejših nočeh.

Objem svetlobe med cvetjem in zvezdami, svetloba, ki obdaja in se spušča po koži z ogrlicami, zapestnicami, prstani in uhani. Neustavljive zvezde v cvetu sijejo na žensko v vseh niansah zlata in diamantov.

 

BON TON

Bon Ton je cvet, ki ki uteleša srce matere narave: ikonična zbirka je simbol stvarnega, elegantnega in svobodnega življenjskega sloga, ki se prilagaja spremembam v družbi, brez da bi skozi svojo preprostost in prirojeno gracioznost izdal svoje bistvo.

Kolekcija je praznovanje ženskosti znotraj vsake ženske. Različni dragi kamni so Eugenijo Bruni navdihnili s svojo sposobnostjo, da ženskam podarijo moč, lepoto in energijo. Svetli odtenki ustvarjajo nežne in intimne kontraste v čutnih pastelnih barvah, skupaj z intenzivnostjo oceansko modre in toplino rjave barve.

Med izbiro draguljev najdemo kremen, kamen večne ljubezni, kalcedon, kamen v barvi neba in morja, dimljeni kremen v barvi zemeljske topline in londonsko modri topaz.

Zbirka Bon Ton izvira iz ikonične rože in osvaja s prefinjenostjo detajlov. Celotna zbirka je sestavljena iz prstanov, zapestnic, uhanov in ogrlice. Dolge ogrlice so oblikovane tako, da se nosijo kot dragocena ruta, ki senzualno osvetli ženski dekolte: z eno zanko za “daily chic” videz, z dvojno zanko s cvetjem na sredini za “koktajl večer”, padajoč navzdol po hrbtu za “gala trenutek” in kot pas v laseh za videz “ljubkega glamjurja”.

 

ALELUIA’ RAINBOWINGS

“Aleluià je polet čudeža.”

Kolekcija Aleluia’ se odpira z barvami mavrice.

Ikonični listi se spremenijo v perje, v krila, ki lahko uresničijo sanje katerekoli ženske. Božansko doživetje, ki obdaja čute z glasbo in poezijo, osvobaja naša čustva in veselje. Zelena Mati Narava v paru z modrino nočnega neba, toplino rožnatega sončnega vzhoda, preden se zaključi z živahnim soncem.

Prstani in uhani so narejeni iz belega zlata z modrimi, roza in rumenimi safirji in smaragdi.

 

 

 

Kot zadnjega pa vam GRAZIA predstavlja njen največji favorit: 

GODDESS GARDEN

“Goddess Garden žari v cvetu mesečine in zajema bistvo vsake ženske v lepoti njenih čustev, ki v solzi veselja postanejo dragulj.”

Vrhunska linija nakita Pasquale Bruni’s Goddess Garden je poklon naravi. To je vrt sodobne ženske, boginje in muze življenja.

Cvetlična tema kolekcije v obliki venca je ikonična roža plumerija, ki predstavlja odličnost proizvodnje Pasquale Bruni. Oblikovana je iz zlata, diamantov in dragih kamnov, rojena iz srca in oči Eugenije Bruni in narejena s spretnimi rokami zlatarjev, ki s svojo neprimerljivo izdelavo in pozornostjo do detajlov ustvarjajo brezčasne mojstrovine.

Končni edinstven kos je hvalnica ponovnemu prebujanju čutov v radostnih barvah narave: rubini, smaragdi, beli diamanti, modri in roza safirji krasijo rožnate cvetove in ustvarjajo svetlobno preprogo, ki nosi 47,24-karaten rubelit v rdeči barvi (rdeč rubelit je sicer najredkejši dragulj v svoji družini draguljev).

Ogrlica je Srce in Stvarstvo: strastno rdeč dragulj je Srce in eksplozija barv je Stvarstvo.

 

Naj vas nakit Pasquale Bruni, navdahnjen s strastjo do narave, popelje v neskončnost čustev in v vas prebudi ženstvenost na povsem novem nivoju.

Nakit Pasquale Bruni je mogoče kupiti tudi pri nas, in sicer v draguljarni Malalan.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si