Ekskluzivno doživetje na Pogačarjevem trgu

foto-1

Argeta, pašteta številka ena v Sloveniji, je v centru Ljubljane na Pogačarjevem trgu pripravila prav posebno ekskluzivno doživetje. Ljubljenka najzahtevnejših gurmanov, Argeta Exclusive, se lahko namreč pohvali z novim okusom, Argeta à la Stari Kaštel, ki je prva Argeta s sadno-medenim pridihom. In kot se za omejeno izdajo Argete Exclusive spodobi, je bila gostom ponujena na ekskluziven način, s posebno postrežbo v prestižni črni limuzini. Gostje in mimoidoči so se za pravo prestižno izkušnjo sprehodili po rdeči preprogi, vstopili v limuzino in se prepustili gurmanskim užitkom.

foto-5

V limuzini je vsak gost prejel v kombinaciji s posebnim kruhkom postrežen edinstven okus paštete, v katerem dimljenega brancina popolno dopolnjujeta sočna hruška in sladek med. Prestižna limuzina je z edinstveno izkušnjo navdušila številne novinarje in blogerje ter pritegnila pozornost mnogih mimoidočih, ki so se z veseljem prepustili ekskluzivnemu razvajanju. Za spomin na posebno doživetje in za nadaljnje gurmanske užitke pa so vsi gostje domov odnesli novo kombinacijo izbranih okusov, ki se popolno zlivajo v novi Argeti Exclusive.

Ekskluzivnemu doživetju se je predala tudi naša spletna urednica, Grazia Eva Ahačevčič.

Ekskluzivnemu doživetju se je predala tudi naša spletna urednica, Grazia Eva Ahačevčič.

Limuzina je navdušila tudi lastnika restavracije Stari Kaštel, Davida Severja, ki je povedal, da je sodelovanje z Argeto za celo ekipo velika čast in so na novi okus zelo ponosni. Zato ne preseneča tudi dejstvo, da so sveže narejeno pašteto z dimljenim brancinom, medom in hruško v restavraciji Stari Kaštel vključili tudi v svojo redno ponudbo.

Nad limuzino je bil navdušen tudi David Sever, lastnik restavracije Stari Kaštel

Nad limuzino je bil navdušen tudi David Sever, lastnik restavracije Stari Kaštel

 

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si