Eksotični raj sredi Ljubljane privabil slovenske modne poznavalke

Eksotično modno doživetje z GRAZIO in FREYWILLE

Po nadvse čutni in sanjavi kolekciji umetnika Vincenta van Gogha je znamka umetniškega nakita FREYWILLE včeraj tudi uradno predstavila kolekcijo, ki je nastala po navdihu van Goghovega tesnega prijatelja – Paula Gauguina.

 

Predstavljena je bila nova kolekcija nakita FREYWILLE

 

GRAZIA se je na dogodku družila z bralkami in poslovnimi partnerji ter v prijetni družbi klepetala (o modi, kakopak) z zbranimi oboževalkami lepega. Gostje iz poslovnega in modnega sveta so si ob ogledu nove kolekcije nakita Hommage á Paul Gauguin, ki nas je popeljala do čarobne Polinezije, pisanega Tahitija, in razburljive Bore Bore, privoščile tudi nekaj razkošne lepotne nege. V gosteh je butik v stari Ljubljani imel namreč tudi lepotno znamko dr. Grandel, ki jo lahko najdemo le v izbranih salonih in v lekarnah.

Potovanje skozi tropske barve in impresije smo popestrili še s sladicami izpod rok mojstrov sladkih dobrot – Cafe Tivoli in šampanjcem Moët & Chandon Rose – šampanjcem z živahno paleto svežega rdečega jagodičja (jagode, brusnice in rdeči ribez) s cvetnimi odtenki (vrtnica, glog) in rahlo pekočim dotikom. Moët & Chandon v pokrajini Šampanji že od leta 1743 piše najbolj legendarno zgodbo. Je simbol užitka, blišča in razkošnih zabav.

 

V galeriji fotografij razkrivamo, kdo je odkrival estetsko dovršenost nove kolekcije nakita Hommage á Paul Gauguin.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si