Eleganca je edina lepota, ki nikoli ne zbledi

Besede iz naslova je izrekla stilska ikona Audrey Hepburn in so še danes legendarne, kakor je legendaren tudi njen stil. Nalogo, da postanete diva, prepuščamo vam, mi pa vam svetujemo, kako dobiti bitko s prvimi gubicami in ohraniti kožo mladostno. V hialuronu je moč!

Vam ni všeč vaš selfie? Opažate prve gubice? Brez panike, saj oksidativni stres povzroča v telesu dodatne procese, ki delujejo na kožo tako, da se ta stara. Dobro je, da strokovnjak oceni izvor gubic: je razlog pomanjkanje vlage ali popušča napetost kože? Je potrebno zmanjšati globino linij ali utrditi konture? Za vsako izmed teh nevšečnosti obstajajo vrste hialurona, ki delujejo točno tam, kjer je potrebno, koži pa dajo negovan in sproščen videz. GRAZIA je pretresla ponudbo in našla te učinkovite izdelke kozmetike dr. Grandel:

Mali čudež: Dr. Grandel Hydro active Hyaluron Refill Cream
O čudežnem delovanju kreme Hydro Active Hyaluron Refill se prepričajte sami, lahko pa vam prišepnemo, da se moč hialurona v njej meri s tisto v injekciji. Ima namreč sposobnost, da napolni kožo od znotraj navzven, s čimer dosežemo, da gubice izginejo.

Več je več: Dr. Grandel ampule Hyaluron at Night za intenzivno vlažilno nego
Ampule Hyaluron at Night navlažijo in stimulirajo proizvajanje lastnega hialurona, saj je včasih več preprosto več. Koncentrat aktivnih sestavin hialurona čez noč ponovno napolni rezerve vlage v koži, zjutraj pa … vau!

Deluje iz ozadja: Dr. Grandel Hydro Active Aoisture Depot serum za dolgotrajno vlaženje
Kot tajni agent deluje na kožo serum Hydro Active Moisture Depot, ki zaradi podaljšanega načina delovanja zagotavlja dolgotrajno vlažnost kože.

Joker: Dr. Grandel Hyaluron Filler Caps za hipno svežino
Vsem, ki se ne morete odločiti glede izbire hialurona, GRAZIA priporoča čudežne kapsule Hyaluron Filler Caps za dolgotrajen učinek vlaženja s čistim hialuronom. Kožo v hipu opazno zgladijo ter ji hitro in učinkovito zagotavljajo globoko vlaženje. Odlične so tudi kot podlaga za ličila in takojšnja osvežitev kože kadarkoli čez dan – zaljubili se boste v njihov učinek!Kot biserna ogrlica: Dr. Grandel za glajenje tankega predela okoli oči
Tako elegantno se poda koži klasičen hialuron, saj jo vidno gladi in napne. Vlaženje je v ospredju, gubice pa se z Eye Contour Cream & Mask napolnijo in preprosto izginejo.

 

Sijoč ten namesto sive tančice: Dr. Grandel effect Peeling z encimi gladi površino kože in izenači njen ten
Siva tančica na obrazu res ni modna. S svežim videzom dosežemo tudi to, da koža ne potrebuje več toliko pudra. Odlična izbira je piling z encimi Effect, ki kožo naredi gladko in daje vtis enakomernega, sijočega tena.

Še več dotikov popolnosti najdete na: drgrandel.si

Foto: Mondadori, PR Dr. Grandel

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si