Eleganten nakit za dovršen modni videz

Brezčasna vez ljubezni

Ljubezen nima oblike, a vendarle jo lahko prepoznamo v najrazličnejših simbolih. V Zlatarni Celje so jo upodobili v zlatih kolekcijah Love bond z znamenitim ljubezenskim vozlom iz antičnih časov ter Garden of love, ki milino in ranljivost ljubezni izraža z nežnim vrtničnim cvetom. Kot vselej so mojstri zlata tudi tokrat ujeli prepoznaven in klasičen slog, ki subtilno povzema bistvo ženske elegance.

 

Foto: @shoppisticated.collection

 

Kolekcija LOVE BOND

Bogata zgodovina nas je obdarila z več oblikami ljubezenskega vozla, ki v novi kolekciji Zlatarne Celje zasije tako oblikovno kot pomensko. Žarišče zlate kolekcije predstavlja ljubezenski vozel, okrašen z diamanti briljantnega brusa, ki so vtkani v belo zlato in ovijajo večji osrednji diamant princess brusa. Prstan z ljubezenskim konceptom se lahko uvršča tudi med zaročne, set ogrlice in uhanov pa dodaja pridih prestiža in elegance različnim modnim kombinacijam. Klasična oblika vozla se sklada z diskretnim kot tudi bolj sofisticiranim modnim stilom žensk, ki svoj videz rade dopolnijo z večno uglajenostjo, ujeto v zlatem nakitu.

 

Kolekcija GARDEN OF LOVE

Ni je cvetlice, ki popolneje pooseblja najlepše čustvo človeškega srca, kot je vrtnica. Ta se kot osrednji element sramežljivo bohoti v središču kolekcije Garden of love. Belina zlata poudarja skromnost in čistost ljubezni, ki jo plemeniti droben, nevsiljivo izstopajoč diamant. Komplet, sestavljen iz prstana, uhanov in ogrlice, uvrščamo med večne klasike, saj se poda dekletom in damam vseh generacij. S sporočilnostjo, ki jo Garden of love nosi, ne bodo nikoli pozabile, da je tudi ljubezen kot čudovit cvet – čeprav se ga ne moremo dotakniti, nas njegov vonj popelje v raj nežnosti.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si