Elegantne zvezdnice zaznamovale praznovanje 150. letnice šampanjca Moët Impérial

Uma Thurman, Kate Moss in Natalie Portman so se družile v dvorcu Château de Saran

 

V torek je v dvorcu Château de Saran v pokrajini Champagne v Franciji potekalo ekskluzivno praznovanje 150. letnice šampanjca Moët Impérial, kjer se zbrala najuglednejša zvezdniška smetana. 

Velika obletnica  šampanjca Moët Impérial je potekala v bleščečem in elegantnem vzdušju nekaterih najslavnejših svetovnih imen. Veličastnost dvorca Château de Saran je tako očarala igralki Natalie Portman in Umo Thurman, ki jima je ob kozarcu vrhunske penine delala družbo stilska ikona Kate Moss. Gala večera so se udeležili tudi Douglas BoothDerek Blasberg ter ambasador znamke Moët & Chandon, teniška legenda Roger Federer.

 

Château de Saran

 

Roger Federer, ki je obraz znamke Moët & Chandon že od leta 2012, je ob svečani obletnici s ponosom dejal:

“Zelo sem počaščen, da sem del te velike zgodbe in priča ekskluzivni obletnici obstoja Moët Impérial, ki je nesporno simbol globalno uspešne znamke in predstavlja svojevrstno izvrstnost. V ponos mi je, da sem tudi sam del družine Moët & Chandon.”

Zvezdniška eminenca z vsega sveta se je na ta večer predajala kulinaričnim presežkom najboljših kuharskih mojstrov in v soju blišča nazdravila na zavidljivo dolgoletno prepoznavnost in uspeh šampanjca Moët Impérial.

Utrinke slavnostnega dogodka si oglejte v galeriji fotografij.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si