Elegantno v jesen z najlepšo luksuzno uro

Luksuzne zapestne ure FREYWILLE

Eleganten stil se sreča z umetniškim šarmom.

 

 

Kolekcija zapestnih ur FREYWILLE združuje najboljše iz obeh svetov: je popolno zlitje med praktičnim in natančnim merilcem časa in luksuznim kosom nakita.

Motiv intenzivnih barv v emajlu, ki se ročno izdeluje v istih prostorih na Dunaju od leta 1951, krasi švicarski mehanizem visoke kakovosti z različnimi vznemirljivimi motivi. Dekorativne zapestne ure FREYWILLE so na voljo v več različnih oblikah in se popolnoma prilagajajo vsakodnevnemu slogu.

 

GRAZIA se je zaljubila v …

 

Zapestna ura Helena očara s čisto ženstvenostjo in umetniško oblikovanim emajlom, ki tvorita zmagovalno kombinacijo. Klasična številčnica narejena iz svetlikajoče se sklenine primarnega bisera v elegantnem jeklenem ohišju poudarja skladno silhueto navdihnjeno z rožami v času cvetenja.

Zapestna ura Place Vendome, s svojim elegantnim in subtilnim izgledom, združuje brezčasen in vrhunski dizajn ure z elementi luksuznega nakita.

Piccadily Circus je lepa, okrogla različica zapestne ure. S presenetljivim ravnovesjem med vintage glamurjem in modernim slogom visoke mode, ta ura edinstveno pooseblja združitev ustvarjalnosti in kreativnosti.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri