Elegantno v jesen z najlepšo luksuzno uro

Luksuzne zapestne ure FREYWILLE

Eleganten stil se sreča z umetniškim šarmom.

 

 

Kolekcija zapestnih ur FREYWILLE združuje najboljše iz obeh svetov: je popolno zlitje med praktičnim in natančnim merilcem časa in luksuznim kosom nakita.

Motiv intenzivnih barv v emajlu, ki se ročno izdeluje v istih prostorih na Dunaju od leta 1951, krasi švicarski mehanizem visoke kakovosti z različnimi vznemirljivimi motivi. Dekorativne zapestne ure FREYWILLE so na voljo v več različnih oblikah in se popolnoma prilagajajo vsakodnevnemu slogu.

 

GRAZIA se je zaljubila v …

 

Zapestna ura Helena očara s čisto ženstvenostjo in umetniško oblikovanim emajlom, ki tvorita zmagovalno kombinacijo. Klasična številčnica narejena iz svetlikajoče se sklenine primarnega bisera v elegantnem jeklenem ohišju poudarja skladno silhueto navdihnjeno z rožami v času cvetenja.

Zapestna ura Place Vendome, s svojim elegantnim in subtilnim izgledom, združuje brezčasen in vrhunski dizajn ure z elementi luksuznega nakita.

Piccadily Circus je lepa, okrogla različica zapestne ure. S presenetljivim ravnovesjem med vintage glamurjem in modernim slogom visoke mode, ta ura edinstveno pooseblja združitev ustvarjalnosti in kreativnosti.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si