Električna zobna ščetka Oral-B iO™ je prihodnost ustnega zdravja

Oral-B, blagovna znamka, ki je svetu predstavila električno zobno ščetko in mobilno aplikacijo za povezano izkušnjo ščetkanja, je na slovenskem trgu lansirala svojo najbolj revolucionarno tehnologijo doslej, Oral-B iO™. Z izjemno napredno izkušnjo ščetkanja z revolucionarno magnetno tehnologijo postavlja Oral-B iO™ novo merilo v industriji in predstavlja raziskave, ki zvišujejo pričakovanja uporabnikov glede izkušenj, tehnologije, oblikovanja in zmogljivosti kot še nikoli doslej.

Oral-B iO™ je začetek nove dobe ščetkanja zob. Dosega pravo ravnovesje med učinkovitostjo in strokovnimi izkušnjami ter preoblikuje predstavo o delovanju, čiščenju in občutku, ki ga nudi ščetka. To je ščetka, ki jo bodo ljudje z veseljem uporabljali in ki bo poskrbela za izjemno ustno zdravje. Menimo, da bo to pri uporabnikih povečalo pripravljenost na uporabo zobne ščetke in jim zagotovilo boljše ustno zdravje“, je dejala dr. Beata Golan, direktorica strokovnih in znanstvenih odnosov pri znamki Oral-B za Srednjo Evropo.

Nova izkušnja ščetkanja je rezultat šestletnih raziskav, v katerih so sodelovali strokovnjaki, 250 patentov pa je omogočilo, da je Oral-B iO™ edinstven izdelek. Ima magnetni pogon, ki brez trenja prenese energijo neposredno v konice ščetin, kar uporabnikom zagotavlja gladko in učinkovito čiščenje, zahvaljujoč tovrstnemu ščetkanju pa je izjemno natančno in tiho.

Tehnologija ščetkanja zagotavlja čistočo, ki jo bodo uporabniki čutili ves dan in vsak dan. Omogoča jo novi magnetni pogon Oral-B iO™, ki energijo porazdeli po konicah ščetin ter tako ustvarja nove, revolucionarne in nežne mikrovibracije. Nihajoči krožni gibi se združijo z mikrovibracijami, kar omogoča, da ščetka drsi po zobeh in zagotovi gladko izkušnjo ščetkanja. Zobna ščetka vključuje ikonični okrogli nastavek Oral-B, oblikovan po navdihu zobozdravniških orodij, ki skupaj z nihajočimi krožnimi gibi in mikrovibracijami zagotavlja temeljito čiščenje.

Popolnoma novi uporabniški vmesnik je bil oblikovan in zasnovan v sodelovanju z več kot 1800 potrošniki, ki so izpopolnitvi tehnologije iO™, fazam raziskave, testiranja in razvoja namenili veliko ur in tako zagotovili najbolj gladko in prilagojeno izkušnjo ščetkanja. Uporabnikom so bile všeč nove, inovativne funkcije, ki pomagajo spodbujati izjemno ustno nego in ustvarjajo bolj osebno prilagojeno izkušnjo ščetkanja:

Interaktivni zaslon omogoča preprosto krmarjenje po funkcijah zobne ščetke in nastavitvah za prilagajanje posamezniku: pozdrav, izbira načinov delovanja, jezikovne nastavitve in opomniki za zamenjavo nastavka ščetke.

– Pametni senzor pritiskanja uporabnike usmerja do uporabe optimalne moči pritiskanja med ščetkanjem. Senzor z rdečo lučko uporabnike opozori na preveč močno pritiskanje, zelena lučka pa zasveti, ko uporabljajo optimalno moč pritiskanja med ščetkanjem. Zobna ščetka uporabnika obvesti tudi o preveč nežnem pritiskanju, kar označi z barvo, ki jo lahko uporabnik izbere sam v aplikaciji.

– Eleganten magnetni polnilnik omogoča, da se ščetka v celoti in hitro napolni v zgolj treh urah. Zaslon na zobni ščetki vključuje preprost indikator stanja baterije.

– Nova aplikacija Oral-B s funkcijo 3D-spremljanja zob in tehnologijo zaznavanja položaja, ki uporablja umetno inteligenco, prepozna vsa območja v ustih in uporabnika vodi, da 100-odstotno očisti vse predele.

– Vizualni merilnik časa uporabnikom nudi osebno prilagojeno vodenje, da lahko izkusijo svoje najboljše čiščenje doslej. Merilnik časa meri trajanje ščetkanja, tako da uporabniki vedo, kdaj se zaključi dvominutno ščetkanje zob, ki ga priporočajo zobozdravniki. Smeško na zaslonu uporabnikom pove, ali so dosegli svoj cilj.

V kliničnih testih je tehnologija Oral-B iO™ omogočila globlje čiščenje zob in dlesni, s katero so lahko uporabniki preprosto in učinkovito ohranili zdravje ustne votline. V primerjavi z ročnimi zobnimi ščetkami uporabniki tehnologije Oral-B iO™ poročajo o 100-odstotno bolj učinkovitem odstranjevanju zobnih oblog po osmih tednih100-odstotno bolj zdravih dlesnih v enem tednu in šestkrat bolj učinkovitem odstranjevanju zobnih oblog vzdolž roba dlesni.

Več informacij o Oral-B iO™ lahko najdete tukaj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si