Ellie Goulding predstavlja svojo kolekcijo obutve

ellie-goulding-for-deichmann1_840_472

Britanska pevka Ellie Goulding je ena redkih zvezdnic, ki svoje pesmi piše sama, poleg tega pa odlično igra več inštrumentov – kitaro, bobne in klaviature. Na vrh glasbenih lestvic se je zavihtela, ko je prispevala glasbo za filmsko uspešnico „50 odtenkov sive“ in od tedaj sodi med najuspešnejše britanske samostojne glasbene izvajalke preteklega desetletja. Vendar se pevka odlično znajde tudi v modnih vodah, kar je dokazala s svojo prvo “Star collection”, ki jo je ustvarila v sodelovanju z znamko DEICHMANN.  Slišali ste že njene pesmi in spoznali njen talent, od 15. marca 2017 dalje pa lahko zablestite z njeno novo kolekcijo “Rock your look”. Cenovni razpon? Med 19,90 € in 39,90 €.

ellie-goulding-for-deichmann4_840_472

“Za mene so čevlji pokazatelj razpoloženja. Lastna kolekcija mi omogoča, da izrazim  svoj slog. Moja kolekcija vsebuje obutev za vse priložnosti  –  res se ne morem odločiti ali imam raje čevlje s peto ali brez nje  –  tako enkrat izberem prve, drugič druge,” pravi Ellie Goulding.

ellie-goulding-for-deichmann3_840_472

Superge, sandale, visoke pete, polne pete, espadrile ali modeli »Mules«  – moto kolekcije „Ellie Goulding for DEICHMANN“ je „Rock your Look“. Živahne barve, ekstravagantne oblike, individualni dodatki in rokovske zakovice slogu dodajo nekaj posebnega. Spremljevalno kampanjo je v Londonu posnel zvezdniški fotograf Louie  Banks, za stiliranje pa je bila odgovorna Cher  Coulter, ki je sodelovala že z mnogimi zvezdniki, na primer  z Rosie  Huntington-Whitley, Kirsten  Dunst  in  Demi  Moore.  Televizijski spot je režiral Emil Nava, znan po glasbenih videospotih Rihanne,  Selene Gomez, Calvina Harris in Ne-Yo.

ellie-goulding-for-deichmann2_840_472ellie-goulding-for-deichmann8_840_472 ellie-goulding-for-deichmann7_840_472 ellie-goulding-for-deichmann6_840_472 ellie-goulding-for-deichmann5_840_472

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si