Emily Ratajkowski je nova muza znamke Kérastase

 

Lepotica in muza nekaterim od najvplivnejših frizerjev, za katero so lasje simbol ženstvenosti in sredstvo izražanja, je nov obraz kozmetične blagovne znamke Kérastase.

Emily Ratajkowski uteleša svobodno in samozavestno žensko. Vidimo jo lahko povsod: od naslovnic modnih revij pa do družbenih medijev. Na instagramu ima tako prek 16 milijonov sledilcev.
Lasje so velik del njene privlačnosti, senzualnosti in ženstvenosti. Stalno menjava frizuro in styling ter tako izraža svojo kreativnost in razpoloženje. Ima neverjetno karizmo in se z lahkoto giblje v svetu umetnosti, mode, glasbe in filma. Ob vsem pompu okoli nje pa Emily ostaja zvesta sebi.
Njena mama je profesorica angleškega jezika, oče abstraktni slikar, zato je odraščala obkrožena s knjigami in umetnostjo, in ti dve stvari sta še danes pomemben del nje. Z manekenstvom se je začela ukvarjati pri petnajstih letih, rada ima šah, dobro hrano in glasbo, pred manekensko kariero pa je študirala likovno umetnost na UCLA. Umetniška dela so še danes njena velika strast.
Vsestranska lepotica je povedala, da jo je s Kérastase izdelki seznanil njen frizer, enostavno obožuje pa njihovo Elixir Ultime olje.

Foto: PR, instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si