Emma Watson je obula najbolj atraktivne škornje sezone

Že prejšnji mesec smo pisali o ekskluzivnem modnem sodelovanju uglednih znamk Jimmy Choo in Mugler. Znamki sta namreč predstavili so novo kolekcijo čevljev, med njimi pa izstopajo škornji s prav posebnim dizajnom, ki so postali pravi prodajni hit. Detajl na njih v obliki “gole” črte daje zelo zanimivo iluzijo, zaradi katere se zdi, kot da oseba sploh ne nosi čevljev.

V najbolj atraktivnih škornjih sezone so pred dnevi zasledili angleško igralko Emmo Watson, ko se je odpravljala na zabavo pred podelitvijo filmskih nagrad BAFTA. Škornje je stilizirala z elegantno obleko, črnim blazerjem in torbico za čez ramo. Popolna estetika za večerni izhod!

Junakinja “Harryja Potterja” pa ni edina, ki se je razveselila sodelovanja med priljubljenima znamkama – v tem modelu čevljev smo lahko videli tudi svetovno znani modni vplivnici Anno Vitiello in Tiffany Hsu.

Tiffany Hsu, IG @handinfire

Z impresivno tkanino, ki se ovija okoli stopal, so škornji Jimmy Choo x Mugler na voljo v dveh modelih: dramatičnem slogu do stegna ter v urbanem, krajšem kroju, in sicer v dveh barvah – črni in neonsko zeleni. Bi jih nosile?

Jimmy Choo x Mugler, 1495 €

Jimmy Choo x Mugler, 1,095 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si