Ena najbolj popularnih trgovin na Instagramu končno pri nas!

Verjetno ni modne influencerke, pri kateri na družbenem omrežju Instagram še niste zasledili oznake The Frankie Shop, multi brand trgovina, ki je obnorela modni svet in ki bo od 7. julija uradno na voljo tudi za nas! 

V zadnjih štirih letih je The Frankie shop postala priljubljena nakupovalna destinacija z unikatnimi, skrbno izbranimi, stilsko dovršenimi in minimalističnimi modnimi kosi, za brezčasno eleganco z modernim twistom! Trgovina, ki uradno prihaja iz New Yorka in ki je leta 2016 odprla svoj butik v Parizu, bo uradno lansirala svojo evropsko spletno trgovino, v kateri seveda ne bodo manjkali ikonični modni kosi kot je Eva Muscle Tee in Oversized Bea Blazer, ki bodo od 7. julija na voljo v njihovi spletni trgovini, brez drage poštnine in stroškov carine.

Ob tej pomembni prelomnici je The Frankie Shop predstavil ekskluzivno obleko, ki je še bolj modna različica tako zelo popularne majice s podloženimi rameni- the Tina Dress. ki je na voljo v šestih različnih barvah, s preprostim, a močnim sporočilom:

Boljši skupaj. Razmišljajmo, delujmo in skupaj gradimo boljšo prihodnost!

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si