Akrobata Filip in Blaž v epski bitki. Je njun talent na preizkušnji?

microsoft_fbactroabtics_squareme_bts_torek352

Nove Microsoft Windows 10 naprave premikajo meje mogočega in zmorejo več kot vse ostale, zato v bitko z njimi pozivajo heroje. V bitki epskih razsežnosti so se pomerili moderni heroj računalniškega sveta, Windows 10 naprava – Lenovo Yoga 910, in dva največja slovenska akrobatska mojstra, Filip in Blaž iz F&B Acrobatics. Nova Windows 10 naprava se lahko namreč poleg mnogih herojskih lastnosti pohvali tudi z Windows Hello funkcijo, ki z odklepom na prstni odtis zagotavlja večjo varnost. In ravno to varnostno identifikacijo uporabnika ter njeno odzivno hitrost sta F&B Acrobatics izzvala na neverjetno drzen način. Zastavljen izziv je bil, ali bo Filip hitreje pretekel severno steno najvišje stavbe v Sloveniji, Kristalne palače v BTC-ju od vrha navzdol, kot pa se bo spodaj na tleh prižgala Windows 10 naprava z odklepom na prstni odtis. In kdo je zmagal?

microsoft_fbactroabtics_squareme_bts_torek154

Tako je, prav ste prebrali, Filip je tekel 90 metrov navpično navzdol po stolpnici, medtem ko je Blaž zgoraj skrbel za to, da je bil Filip varno privezan in zaščiten. Kljub temu da sta bila prepričana, da lahko prideta hitreje na tla, vseeno nista želela tvegati, v kakšen stanju bo Filip prispel na cilj, seveda. Eksperiment je bil nekakšna mešanica oddaj MythBusters in Jackass, le da tokrat niso razbijali stereotipov, temveč dokazovali odličnost varnostne Windows Hello funkcije na herojski napravi Windows 10. Na varnih trdnih tleh pod stolpnico je Microsoftov ‘znanstveni računalniški mojster’ na gumb za zagon naprave pritisnil svoj prst, ko se je hkrati Filip pognal v tek navzdol. In to je bil pravi šprint, saj je pretekel 20-nadstropno stolpnico v zgolj 58 sekundah, potem pa je še testiral, če ga bo naprava prepoznala preko odklepa s prstnim odtisom – in seveda ga je, kljub ekstremnim razmeram! A je kljub pohvalnemu trudu F&B Acrobatics moral priznati premoč Windows 10 tehnološkega heroja, ki se je zagnal v zgolj pičlih 6,5 sekundah. S herojskimi napravami z Windows 10 se preprosto ne morejo kosati niti največji moderni heroji.

microsoft_fbactroabtics_squareme_bts_torek202

Lenovo Yoga 910, moderni heroj računalniškega sveta, z inovativnimi lastnostmi enostavno zmore več kot vse naprave do sedaj. Nova naprava se ponaša s herojsko funkcijo Hello –  varnostno zaščito, ki omogoča identifikacijo uporabnika preko prstnega odtisa, brez tipkanja gesla.

microsoft_fbactroabtics_squareme_bts_torek132

Ta revolucionarna varnostna funkcija omogoča popolno personalizacijo osebnega računalnika, pri čemer se ne rabite ukvarjati z zamudnim geslom, si ga zapomniti in redno spreminjati. Z Windows Hello zanesljivo varnostno zaščito ste lahko brez skrbi, da so vaše datoteke in programi vedno na varnem, samo na dosegu vaše roke oziroma prsta. Prav tako pa Windows 10 herojsko napravo odlikuje izjemno dolgotrajna zmogljiva baterija in procesor, ki se nikoli ne utrudi, visoko resolucijski ekran na dotik, dizajnerski videz, fleksibilen dizajn z vrtljivim ekranom za 360° in priročna tankost ter peresna lahkost. Težko pričakovana nova naprava bo kmalu na policah v Sloveniji.

Naprave z Windows 10 preprosto zmorejo več, z njimi pa boste zmogli več tudi vi.

Foto: PR 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si