EQUA na Kickstarterju z novo znamko EQUACARE

Slovenska ekipa, ki stoji za znamko EQUA, bolj poznano po stekleničkah za vodo, danes začenja novo poglavje – že s 4. projektom po vrsti se na Kickstarterju predstavljajo s trajnostnimi izdelki za nego telesa in doma, pod imenom EQUACARE.

Ekipa EQUA se po več kot letu dni trdega dela, testiranja, izobraževanja in raziskovanja podaja v nove, sveže vode in na trgu predstavlja blagovno znamko EQUACARE – linijo izdelkov za nego doma in telesa, ki so bili zasnovani tako, da negujejo kožo na najbolj naraven način, hkrati pa varujejo planet pred škodljivimi sestavinami in odpadki, ki prihajajo z uporabo tradicionalne kozmetike.

 

 

Naša rešitev je koncentrirana formula v prahu!

Večina tradicionalnih izdelkov za nego telesa in doma vsebuje le 1/10 aktivnih sestavin, vse ostalo pa je voda, ki je dodana do prostornine embalaže in povečuje ogljični odtis med prevozom, s čimer še bolj onesnažujemo okolje. Skrivnost EQUACARE je v naravnem prahu, sestavljenem iz premium aktivnih sestavin, vodo pa dodate sami. Tako poskrbimo za enako učinkovitost, boljšo kvaliteto in manj odpadkov. EQUACARE paket je sestavljen iz dozirnikov in razpršilnikov iz reciklirane plastike ter vrečic s koncentratom. Proces priprave pa je popolnoma preprost – v embalažo natočite toplo vodo iz pipe, dodate koncentrat,  pretresete in dobite povsem nov, naraven izdelek. Izdelki so učinkoviti in veliko bolj prijazni do naše kože in do okolice.

 

“Za lansiranje izdelkov na kreativni platformi Kickstarter smo se odločili predvsem iz tega razloga, ker nam mnenje naših kupcev pri razvoju izdelkov pomeni ogromno in na ta način lahko nadaljujemo z razvojem glede na odziv in komentarje ki jih dobimo. Poleg tega lahko tam ponudimo najboljšo ceno,”

 

Anže Miklavec, CEO.

 

Izbirate lahko med tekočim milom za roke, gelom za telo, vsestranskim čistilom za dom in detergentom za pomivanje posode.

Izdelki so od danes naprej na voljo na kreativni platformi Kickstarter, več informacij o izdelkih pa najdete TUKAJ.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si