EQUA steklenička je odlično darilo!

dsc_5147

Božič je pred nami, z njim pa tudi sezona obdarovanja. Ker v prazničnem času vsi radi obdarimo svoje prijateljice, družino in najbližje, so se pri EQUA odločili, da vam letos malo pomagajo z idejami za božična darila. Z njihovimi stekleničkami boste zagotovo osrečili prijateljico, ki je – bodisi modna navdušenka, ki sledi trendom, bodisi aktivna punca, ki nikoli ne zamudi pilatesa, joge ali kakšne druge oblike vadbe; bodisi karieristko, osredotočeno na svoje poslovne uspehe.  Osrečili boste torej vsako punco, ki skrbi za svoje zdravje in dobro počutje, zato ti bo še kako hvaležna za darilo, ki bo pripomoglo k njeni lepši koži in dobremu počutju.

dsc_4810

EQUA letošnjo zimo predstavlja nove Mismatch Winter Edition stekleničke, v zimski preobleki. Minimalistične stekleničke v ovitku iz filca in držalom iz umetnega usnja v pastelnih odtenkih ali kovinskimi držali, bodo odličen dodatek k tvojem dnevnem izgledu.

dsc_5295

Ker pri EQUI vedo, da smo ne glede na magičen zimski čas vsi zaljubljeni v poletje in tropsko zelenje, so v le-to tokrat oblekli novi steklenički – Magnolio in Monstero. Urban Jungle kolekcija kliče po poletju in prinaša nekaj poletne svežine v mrzle zimske dni.

Stekleničke EQUA lahko naročite preko spletne strani: http://myequa.com/

equa-snowflake-engraving2

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si