essence praznuje svoj 15. rojstni dan!

17523004_593866640811271_2369762113475334668_n

Neverjetno, a resnično – minilo je 15 let odkar je ustanoviteljica podjetja Christina Oster-Daum z veliko ljubezni, strasti in energije ustvarila znamko essence. Od takrat je essence na misiji prepričati lepotne navdušenke vseh starosti po vsem svetu o trendi, inovativnih in kvalitetnih izdelkih po dostopni ceni. essence zdaj praznuje svojo 15. obletnico na prav poseben način – s pesmijo “Side by Side” v izvedbi nemške pop zvezde Lukasa Riegerja.

essence je izjemno vesel, da je lahko sodeloval s talentiranim mladim pevcem, katerega kreativnost in entuziazem sta popolna izbira za znamko. Tudi Lukas Rieger je vesel sodelovanja: “Pri essence mi je všeč, da vse počnejo z veliko ljubezni do podrobnosti. In znamka je ravno tako prisotna na socialnih omrežjih, kot sem tudi sam – konec koncev gre velik del mojega uspeha pripisati prav spletni skupnosti.”

17. letni pevec iz Spodnje Saške v sodelovanju z essence predstavlja pesem, ki gre hitro v uho in dvigne razpoloženje. “Najbolj pomembna stran glasbe je, da se dotakne čustev ljudi. Moja pesem “Side by Side” pripoveduje o maksimalnem uživanju v vsakem posameznem trenutku in deljenju teh trenutkov z osebo, ki ti je blizu,” pesem, ki jo lahko slišite na povezavi happybirthday.essence.eu/en/, opisuje Lukas Rieger. Seveda pa essence ni pozabil na svoje lepotne navdušenke, ki se želijo pridružiti #essencebirthdaybash in #15pinkyears ter preizkusiti novo trend kolekcijo live.laugh.celebrate!, ki bo v Dm drogerijah, na Ličila.si, spletni trgovini Click2chic in Mercator hipermarketih na voljo od 19. aprila do junija 2017.

essence

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si